211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γίνεται πάλι viral στο TikTok

Άννα Βίσση κολάζ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.

Η Άννα Βίσση, αυτή η μοναδική φωνή της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με ένα απρόβλεπτο και εντυπωσιακό σκηνικό. Αυτή τη φορά, όχι σε κάποια σκηνή, όπως το «Hotel Ερμού» στο οποίο συνεχίζει να εμφανίζεται κάθε εβδομάδα, αλλά σε ένα… σούπερ μάρκετ στη Σκύρο.

Στο νησί της Σύρου, η Άννα απολαμβάνει τις διακοπές της, αλλά φαίνεται και πάλι πως η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα ράφια του καταστήματος, ξαφνικά βλέπουμε από εκείνη μια εκδήλωση αυθορμητισμού, τραγουδώντας δυνατά την αγαπημένη της επιτυχία “Λεκές”.

Με χαρακτηριστικό χιούμορ, κερδίζοντας γέλια και χειροκροτήματα, προσφέρει μια μοναδική στιγμή στο TikTok μέσα από το βίντεο που ανέβασε. “Τραγουδάς; Πάμε!”, της λέει με ανοιχτή καρδιά μια γυναίκα στην ουρά του ταμείου, ενώ η Άννα διστακτικά ακολουθεί το ρυθμό της μουσικής.

Η στιγμή αυτή επιβεβαιώνει τον λόγο που η Άννα Βίσση παραμένει αγαπημένη του κοινού τόσα χρόνια. Η αυθεντικότητά της, η καλή καρδιά και η αγάπη της για τη μουσική την κάνουν τόσο πολύ αγαπητή από τους θαυμαστές της. Φυσικά, το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Δες το παρακάτω.

Άννα Βίσση: Τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γίνεται πάλι viral στο TikTok

 

@annavissiofficial

Welcome to Skiros 🙌🙌🙌🙌 In a supermarket…Lekes on the radio @Rythmos 949

♬ original sound – annavissiofficial

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024