211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Πού ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων;

Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων στην Πύλη Α

Μπορεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος να έγινε πρόσφατα πατέρας και να περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του, όμως, δε σταματά να βρίσκεται κοντά στο κοινό του και να είναι ενεργός επαγγελματικά.  Ύστερα από το πρόσφατο τέλος των εμφανίσεών του στην Πύλη Α, μαζί με την Πάολα και τον Δήμο Αναστασιάδη, ετοιμάζεται για νέα ξεκινήματα.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Από την ερχόμενη Κυριακή, ο τραγουδιστής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και πάλι και τη σκηνή του Casper at Verykoko, μια σκηνή που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, ενώ το μαγαζί έκανε το παρακάτω post.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Γιώργος Παπαδόπουλος: Πού ξεκινά νέα σειρά εμφανίσεων;

https://www.instagram.com/p/BpxNMGrBsIp/

Παράλληλα, προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στην Αθήνα. Τον τραγουδιστής θα δούμε μαζί με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη στο Gazi Live με μια πρεμιέρα που αναμένεται να γίνει στις 23 Νοεμβρίου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζεται με την εν λόγω τραγουδίστρια και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση, έχοντας μαζί τους και τον μοναδικό και σπουδαίο, Νότη Σφακιανάκη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024