211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης | Άκουσε το teaser του νέου του τραγουδιού

ο Γιώργος Μαζωνάκης χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σε συνεργασία με τους Stavento

O Γιώργος Μαζωνάκης αγαπάει τις συνεργασίες και τις νέες προτάσεις και είναι έτοιμος να μας συστήσει ένα νέο κομμάτι σε συνεργασία με τους Stavento.

Δες επίσης:Αρχές Καλοκαιριού | Το νέο τραγούδι της Τάμτα έρχεται

Τη μουσική και τους στίχους στο «Αγαπώ Σημαίνει» υπογράφει ο Μιχάλης (ΜΕΘ) Κουινέλης των Stavento. Το νέο single  έρχεται από τις 7 Μαΐου αποκλειστικά σε επιλεγμένους σταθμούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας, ενώ κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 14 Μαΐου από τη Minos EMI / Universal. Το teaser του νέου τραγουδιού κυκλοφόρησε και είναι έτοιμο να μας δώσει μια μικρή γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα.

Για το εξώφυλλο του νέου single επέλεξε να φωτογραφηθεί από τον διάσημο Βρετανό φωτογράφο Phil Poynder, μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα συνεργασία. Ομολογουμένως πρόκειται για μια συνεργασία που ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη κυκλοφορία.

Δες επίσης:Droulias Brothers | Nέο τραγούδι με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα

Τον τραγουδιστή απολαύσαμε τον χειμώνα αυτό και πάλι στο Έναστρον, μαζί με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο. Μια συνεργασία που συζητήθηκε και πλέον περιμένουμε τα επόμενα βήματά του.

Γιώργος Μαζωνάκης | Άκουσε το teaser του νέου του τραγουδιού

https://www.youtube.com/watch?v=rHFgHyVlvLM

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024