211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος | Το video clip του «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» έφτασε

ο Γιάννης Πλούταρχος χαμογελαστος τραγουδαει την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα δουλειά από τον τραγουδιστή 

O Γιάννης Πλούταρχος μάς παρουσιάζει το νέο videoclip του για το τραγούδι «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» που συμπεριλαμβάνεται στο διπλά πλατινένιο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», τον εμπορικότερο δίσκο του 2017 στην Ελλάδα σύμφωνα με την IFPI και κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Δες επίσης:Droulias Brothers | Nέο τραγούδι με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα

Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος, που ξεκινάει την πορεία του στα μουσικά δρώμενα, ενώ τους στίχους ο διακεκριμένος στιχουργός Σαράντης Αλιβιζάτος και το αποτέλεσμα έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του καλλιτέχνη. Πλέον έφτασε η στιγμή και για την οπτικοποίησή του με τη σκηνοθετική αντίληψη του Angel Saft.

Δες επίσης:Γιώργος Μαζωνάκης | Άκουσε το teaser του νέου του τραγουδιού

Ο Γιάννης Πλούταρχος ολοκλήρωσε τις  επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Φωταέριο», και επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας μετά από χρόνια. Παράλληλα, πρόσφατα έριξε αυλαία και η θεατρική μεταφορά του διάσημου μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» στο θέατρο «Broadway», όπου ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε ζωντανά επί σκηνής τα εμβληματικά τραγούδια με τη συνθετική σφραγίδα του ασυναγώνιστου Μίμη Πλέσσα. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα και εμφανίσεις του τραγουδιστή.

Γιάννης Πλούταρχος | Το video clip του «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» έφτασε

https://www.youtube.com/watch?v=E_WKDNHQDNg

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024