211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν ο 4ος καλεσμένος του Sfera Party!

Γιώργος Γιαννιάς σκεφτεται το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζονται οι hot βραδιές στη Γλυφάδα

Τα Sfera party συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας κάθε Τετάρτη στον χώρο του Απλά Ελληνικά στη Γλυφάδα με έναν guest καλεσμένο κάθε φορά. Την εβδομάδα αυτή, στο χώρο του αγαπημένου στεκιού της παραλιακής εμφανίστηκε ο Γιώργος Γιαννιάς και όπως ήταν αναμενόμενο έφερε τα πάνω κάτω!

Δες επίσης:Χρήστος Θηβαίος | Στον «Σταυρό του Νότου» για 3 παραστάσεις

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που στα τέλη Απριλίου ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι την πίστα του Frangelico, μαζί με τη Βασιλική Νταντά και τον Σάκη Αρσενίου, χάρισε μια μοναδική βραδιά στο κοινό του και μας έδωσε μια γεύση από όλα όσα θα επακολουθήσουν.

Δες επίσης:Κέντρο Αθηνών | Πότε ρίχνει αυλαία το σχήμα του;

Αυτό ήταν το τέταρτο Sfera party που πραγματοποιήθηκε. Τα προηγούμενα ονόματα έκπληξη ήταν ο Σάκης Αρσενίου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αλλά και ο Χρήστος Μενιδιάτης με τους Kings.  Ποιος θα είναι ο καλεσμένος της επόμενης εβδομάδας στον χώρο του στεκιού της παραλιακής; Σύντομα θα μάθουμε και ακόμα παραμένει μια έκπληξη για όλους μας. Κάθε εβδομάδα, τα Απλά Ελληνικά κάνουν τις Τετάρτες να μοιάζουν με.. Σάββατα και κάνουν τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο σε όλη την πόλη με τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Γιώργος Γιαννιάς ήταν ο 4ος καλεσμένος του Sfera Party!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024