211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Γιαννιάς | Αυτό είναι το φύλο του παιδιού που περιμένει

Γιώργος Γιαννιάς που ταγουδαει εμφανισεις κρατηση μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής το αποκάλυψε μέσα από ένα ποστ

Γιώργος Γιαννιάς και η επί 16 χρόνια αγαπημένη του Ελευθερία Παντελιδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας να καλωσορίσουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους σε λίγους μόλις μήνες. Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνης μόλις πριν από λίγο καιρό και πλέον έκανε γνωστό και το φύλο του δεύτερου παιδιού τους.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Την είδηση έκανε γνωστή ο διάσημος τραγουδιστής μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Στη φωτογραφία που ανέβασε ποζάρει με την εγκυμονούσα Ελευθερία και της χαϊδεύει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ ανάμεσα στα hashtags που χρησιμοποίησε ήταν και το  #secondson αποκαλύπτωντας με αυτό τον τρόπο πως πρόκειται να αποκτήσουν ξανά αγοράκι.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Το ζευγάρι έχει έναν ακόμα γιο, τον Στέφανο, και τώρα ετοιμάζεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την οικογένειά του με ένα ακόμα παιδί. Μεγάλη η ευτυχία για το διάσημο ζευγάρι που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και μακροχρόνια ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Δες παρακάτω την ανάρτηση του καλλιτέχνη μέσα από την οποία έκανε γνωστό το φύλο του δεύτερου παιδιού του.

Γιώργος Γιαννιάς | Αυτό είναι το φύλο του παιδιού που περιμένει

https://www.instagram.com/p/BvMmpPAgDxD/

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024