211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον | Η αφίσα του κέντρου για το νέο του σχήμα!

Έναστρον
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος έρχονται σύντομα

Το Έναστρον ετοιμάζεται να επιστρέψει στη διασκέδαση της Αθήνας πολύ δυναμικά, την επόμενη Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, και να μας χαρίσει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων με πρωταγωνιστές τρεις σπουδαίους και πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες.

Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος ενώνουν τις δυνάμεις τους, για πρώτη φορά όλοι μαζί, και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας. Το σχήμα και το επιτελείο του βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επερχόμενη αυτή πρεμιέρα, ενώ πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε και η αφίσα του σχήματος μέσα από τα social media.

Οι δύο τελευταία εμφανίστηκαν πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας φυσικά τεράστια επιτυχία όπως ήταν αναμενόμενο, και πλέον ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Γιώργο Μαζωνάκη και ετοιμάζονται να κατηφορίσουν προς την Αθήνα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα αυτή που έρχεται δυναμικά να κατακτήσει το ενδιαφέρον του κοινού και να πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της Αθήνας τη φετινή χειμερινή σεζόν. Μια συνεργασία έκπληξη που έρχεται να ταράξει για τα καλά τη διασκέδαση στην πόλη! Εν αναμονή της μεγάλης αυτής πρεμιέρας που έρχεται να μας ξεσηκώσει για τα καλά! Δες παρακάτω την αφίσα του σχήματος.

Έναστρον | Η αφίσα του κέντρου για το νέο του σχήμα!

https://www.instagram.com/p/BanlJLOh85w/?taken-by=enastron_

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024