211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφίες από το video clip του «Αν Με Δεις Να Κλαίω»

η Έλενα Παπαρίζου τραγουδαει για το video clip της
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τα πρώτα στιγμιότυπα της νέας δουλειάς της

«Αν Με Δεις Να Κλαίω», είναι η επιτυχία που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Έλενα Παπαρίζου σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Ράμμο (άκουσε το κομμάτι και βρες εδώ τους στίχους). Λίγο μετά την κυκλοφορία του, η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να δώσει εικόνα στο νέο αυτό κομμάτι μέσα από την κυκλοφορία του video clip του.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Αναστάσιος Ράμμος απέδωσαν στο φακό τον πιο ευαίσθητο εαυτό τους, αφού πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα, μέσα από μια δουλειά που υπογράφει σκηνοθετικά ο Δημήτρης Τσίγκος.

Το  «Αν Με Δεις Να Κλαίω» αποτελεί ραδιοφωνικό single της Έλενας Παπαρίζου και θα συμπεριληφθεί στο πολυαναμενόμενο ολοκληρωμένο album της «Number One» τραγουδίστριας που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τη Minos EMI / Universal.

Τη μουσική υπογράφουν οι Αναστάσιος Ράμμος, Παύλος Μανώλης και Diveno ενώ τους στίχους ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Παύλος Μανώλης. Δες τα πρώτα αποσπάσματα από το νέο κλιπ. Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα σχέδια της τραγουδίστριας, ύστερα από την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών της εμφανίσεων με την Δέσποινα Βανδή. Θα δούμε άραγε και τον χειμώνα μαζί τις δύο αγαπημένες τραγουδίστριες που το φετινό καλοκαίρι σάρωσαν ανά την Ελλάδα;

Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφίες από το video clip του «Αν Με Δεις Να Κλαίω»:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024