211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Diogenis Studio: Οι επώνυμες παρουσίες αυτής της εβδομάδας

Diogenis Studio τηλεφωνο μκρατηση εισοδος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο;

To Diogenis Studio επέστρεψε στη διασκέδαση της Αθήνας με ανανεωμένο πρόγραμμα που μας κρατά την καλύτερη συντροφιά κάθε Κυριακή και Σάββατο βράδυ. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού επέστρεψε στην πίστα του και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τον Κώστα Μακεδόνα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνει η Ήβη Αδάμου που δίνει τη δική της νότα στο πρόγραμμα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Την περασμένη Κυριακή, στις 17 Φεβρουαρίου, το παρών στο κέντρο έδωσαν και πολλές επώνυμες παρουσίες που διασκέδασαν με το πρόγραμμα των τεσσάρων καλλιτεχνών. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα, αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος. Μάλιστα, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο καμαρίνι της Μαρινέλλας και πόζαραν μαζί της στη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Το ίδιο βράδυ στο κέντρο βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, σε μια επίσης σπάνια εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο. Ακόμα μια εβδομάδα μεγάλης επιτυχίας για το σχήμα που είναι κάθε εβδομάδα μαζί μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα!

Diogenis Studio: Οι επώνυμες παρουσίες αυτής της εβδομάδας

Diogenis Studio

Diogenis Studio

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024