211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

CLUB ΑΘΗΝΑΣ 2017-2018 ( ΧΕΙΜΩΝΑ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)

CLUB ΑΘΗΝΑΣ 2017-2018 ( ΧΕΙΜΩΝΑ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

CLUBS ΑΘΗΝΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ – ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ – ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ CLUB  2017-2018

Τα clubs της Αθήνας 2017 Αν είσαι λάτρης της νυχτερινής διασκέδασης, των mainstream ρυθμών, της έντασης και των πάρτι αυτή η λίστα είναι για εσένα, αφού θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα clubs της πόλης που παίζουν αυτή τη στιγμή και μας χαρίζουν τα πιο δημοφιλή και ανεβαστικά πάρτι! Big apple Κολωνάκι Εδώ και χρόνια στεγάζεται στην οδό Σκουφά 69 και μας χαρίζει τις πιο μοναδικές στιγμές διασκέδασης κάθε χειμώνα με τις ξεχωριστές βραδιές, τα επιλεγμένα κοκτέιλς, την ενημερωμένη κουζίνα.

CLUB ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Rock and roll Κολωνάκι

Ένα από τα μακροβιότερα μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας, αφού άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο Κολωνάκι ειστρέφει στην γνωστή διεύθυνση Λουκιανού 6 όπου μεγαλούργησε για πολλά χρόνια

Blondies Bar κολωνακι

Στο όμορφο υπόγειο του Blondies, διακοσμημένο με καθρέφτες, μπανανιές και πολυελαίους χορεύουμε κάτω από τους ρυθμούς των μεγαλύτερων επιτυχιών. Ανάμεσα στα πιο γνωστά party του, το Black Betty party που θα συνεχιστεί και φέτος, για Τρίτη συνχόμενη σεζόν, από την οδό Ξάνθου 5.

Mayor Κολωνάκι

Στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας 19-20, στεγάζεται ένα ακόμα αγαπημένο στέκι όλων εκείνων που αγαπούν τη νυχτερινή διασκέδαση. Ένα all day στέκι, με gourmet κουζίνα και ενημερωμένη κάβα, που τα βράδια αποτελεί επίσης ένα από τα πιο hot στέκια της Αθήνας. Φέτος, θα διανύσει την Τρίτη σεζόν του στην Αθήνα.

Thema bar Κολωνάκι

Από την οδό Ηλία Φάσσα 1, το Thema bar ανοίγει τις πόρτες του και μας χαρίζει τις πιο απογειωτικές live βραδιές στο κέντρο. Μερικά από τα ονόματα που εμφανίστηκαν την περασμένη σεζόν εκεί ήταν το Δημήτρης Χρυσοχοιδης, η Καίτη Ράμμου, η Μαρία Σαμίου. Επίσης, το «Με λόγια ελληνικά» είναι ένα από τα χαρακτηριστικά και πιο δημοφιλή πάρτι του. Από Σεπτέμβριο και πάλι κοντά μας.

Mind the Gap Κολωνάκι

Στη συμβολή των οδών Αναστοπούλου 9 και Τσακάλωφ, στην καρδιά του Κολωνακίου, δεσπόζει το αγαπημένο club της πόλης, που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού. Τα καλοκαίρια παραμένει κλειστό και πλέον αναμένουμε το opening party της νέας σεζόν του.

Bogart Bar Κολωνάκι

Στην οδό Αναγνωστοπούλου 1 ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του από τον Οκτώβριο και να διανύσει την έκτη σεζόν του στην Αθήνα. Στο χώρο του μπορείς να βρεις γνωστά πάρτι όπως το Greek me, I’m famous και το #monoBogart που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Block club Κολωνάκι

Το γνωστό και πολύ αγαπημένο στέκι Block Club, που βρισκόταν μέχρι την περασμένη σεζόν στο… νησί της Αθήνας, τη Νέα Ερυθραία, ετοιμάζεται να κατηφορίσει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα, στην Φιλικής Εταιρείας 14 ( πλατεία ΚΟλωνακίου), εκεί που στεγαζόταν το θρυλικό Rock n Roll.

CLUBS ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Boiler club Γκαζι

Από τα τέλη Αυγούστου, το Boiler Room στο Γκάζι ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας με τα καλύτερα πάρτι και τις πιο ανεβαστικές βραδιές. Από την οδό Περσεφόνης 21 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι party όπως τα Fetich,

Balcony και Rehab

Από τις 27 Αυγούστου και πάλι κοντά μας με τις πιο απογειωτικές βραδιές.

Β Nightclub Athens

Ακόμα ένα αγαπημένο στέκι στο Γκάζι, που μας χαρίζει μοναδικές βραδιές με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες του σήμερα. Αγαπημένα πάρτι και μοναδικές βραδιές λαμβάνουν χώρα σε αυτό.

Palma Club  ( πρωην Hostel 46 Γκάζι)

Το Palma club που αντικατέστησε το  Hostel 46 θα έχει μια από τις πιο βασικές παρουσίες σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο κέντρο και το Γκάζι. Το club έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της νυχτερινής διασκέδασης και κερδίζει κάθε φορά όλο και μεγαλύτερο έδαφος.

Tramp Cafe Bar Γκάζι

Στην γωνία Βουτάδων 36 και Τριπτολέμου στεγάζεται το αγαπημένο hot spot, σε ένα από τα πιο υπερυψωμένα σημεία της Αθήνας, που του επιτρέπει να διαθέτει μια από τις ομορφότερες βεράντες της Αθήνας,αναδεικνύοντας το μαγαζί σε μία από τις καλύτερες επιλογές του all day café-bar.

The Penthouse rnb club Γκάζι

Ετοιμάζεται να επιστρέψει από τον Σεπτεμβριο στο χωρο του Terraza και την οδό Ευμολπιδών 26, ανανεωμένο και διακοσμημένο έτσι ώστε να δίνει την αίσθηση μιας private area, αποκλειστικά για τους φαν της RnB μουσικής! Κάθε Παρασκευή, φιλοξενεί το πάρτι Bubble Butt ενώ τα Σάββατα το Rep de Pent πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση με ξέφρενους RnB ρυθμούς!

Liv club Γκαζι

To δημοφιλές Liv Club στεγάζεται στην οδό Τριπτολέμου 35 στο Γκάζι και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό τον Σεπτέμβριο του 2012. Φέτος, θα διανύσει την Πέμπτη σεζόν του το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας χαρίσει και πάλι τις καλύτερες στιγμές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα.

Lohan Club Γκάζι

Πέρσι άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στην Αθήνα και αμέσως έκλεψε τις εντυπώσεις. Το Lohan Club έγινε αμέσως το επίκεντρο στο κέντρο της πόλης και φέτος ετοιμάζεται να διανύσει δυναμικά την δεύτερη χρονιά του.

Socialista Γκάζι

Πλέον, το μόνο βέβαιο είναι πως για το Socialista δεν χρειάζονται συστάσεις. Στον κλασικό δρόμο του Γκαζιού, την οδό Τριπτολέμου, όπου στεγάζονται τα μεγαλύτερα στέκια, και τον αριθμό 33, βρίσκεται το κλασικό και αγαπημένο στέκι της πόλης, που καλοκαίρι και χειμώνα είναι κοντά μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα και τις καλύτερες βραδιές.

Akanthus Club Γκάζι

Ενώ η καλοκαιρνή εκδοχή του, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει, το χειμερινό Akanthus θα ανοίξει για ακόμα έναν χειμώνα τις πόρτες του και θα είναι κοντά μας με τις πιο ξεχωριστές βραδιές, όπως πάντα. Dirty blonde club Γκάζι Aκριβώς απέναντι στον δρόμο που φιλοξένησε το ιστορικό Mamacas, στην οδό Περσεφόνης, το

DIRTY BLONDE

δεσπόζει και μας δίνει έναν ακόμα λόγο να επιλέγουμε κάθε φορά το Γκάζι για την after διασκέδασή μας.

Blast Athens Γκάζι

To Blast Athens βρίσκεται στο Γκάζι και την οδό Ευμολπιδών 11 και παρότι είναι από τις καινούριες εισόδους στη διασκέδαση έχει καταφέρει να κερδίσει για τα καλά την αγάπη του κοινού. Το NightCall party και το GunPlay είναι από τα πάρτι που αγαπήθηκαν στο χώρο του ενώ κάθε Σάββατο, οι Ace2Ace κάνουν τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο.

Why Sleep Γκάζι

Μια από τις σταθερές αξίες των τελευταίων χρόνων στο Γκάζι. Με mainstream ξένους ήχους, rnb ρυθμούς αλλά και ελληνικές επιτυχίες, το Why Sleep συνεχίζει και φέτος την εξαιρετική του πορεία στη νύχτα.

Matchbox Γκάζι

Για έκτη συνεχόμενη σεζόν, το απόλυτο hot spot στο Γκάζι θα είναι και πάλι μαζί μας. Από τον Οκτώβριο, που θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο opening party και για όλο τον χειμώνα, θα είναι κοντά μας με τα καλύτερα πάρτι σε mainstream ρυθμούς.

Voodoo Club Γκάζι

Το κλασικό και αγαπημένο στέκι του Γκαζιού και της οδού Ιάκχου 29 αλλάζει φέτος διεύθυνση και μεταφέρεται στην Ιερά Οδό 7 – 11, πάνω από το Acro. Ένα νέο ξεκίνημα για το δημοφιλές μαγαζί, που θα είναι πιο δυναμικό από ποτέ.

CLUBS ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ

White club Μετς

Απομακρυνώμενοι από την καρδιά του κέντρου, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο White Club στο Καλλιμάρμαρο, ένα από τα πιο hot entries των τελευταίων ετών με τεράστια απήχηση στο κοινό.

Banana Athens Καλλιμάρμαρο

Από την οδό Αρδήττου 1, το Banana Club μας χαρίζει τις πιο μοναδικές βραδιές διασκέδασης. Parties όπως το Black Rock party, το SMG και το The Big Bang party είναι μερικά από τα μοναδικά events που μπορεί κανείς να βρει στον χώρο του.

CLUBS ΓΛΥΦΑΔΑ

Dames Γλυφάδα

Και τα νότια όμως έχουν μεγάλα στέκια να επιδείξουν. Για ακόμα μια σεζόν το Dames της Γλυφάδας θα είναι κοντά μας από την λεωφόρου Άγγελου Μεταξά 52. Σχεδόν κάθε βραδιά κοντά μας με τα μεγαλύτερα πάρτι και τις πιο ξεχωριστές live εμφανίσεις μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Joy Bar Γλυφάδα

Λίγο πιο δίπλα, στην ίδια λεωφόρο αλλά στον αριθμό 48, στεγάζεται ακόμα ένα μεγάλο hot spot της Γλυφάδας, το Joy Bar. Ανοίγει τις πόρτες του από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή, με τα πιο δυνατά events της πόλης να πρωταγωνιστούν στo χώρο του.

CLUBS ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

Ακρωτήρι W Ελληνικό

Από την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β5 ανοίγει για ακόμα μια σεζόν τις πόρτες του ένα από τα σημαντικότερα brands της διασκέδασης και του clubbing, το Ακρωτήρι. Φέτος, η σύνδεση του brand με εκείνο του W δημιούργησε ένα φανταστικό αποτέλεσμα, με τον χώρο να φιλοξενεί καθημερινά τα πιο γνωστά και αγαπημένα parties της Αθήνας σε mainstream ρυθμούς. Το Sfera Summer Festival ήρθε να ολοκληρώσει στο χώρο του τις μοναδικές ελληνικές βραδιές, κάθε Κυριακή, με τους σημαντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού ρεπερτορίου σε ζωντανές εμφανίσεις.

Penarrubia Lounge Άλιμος

Στη λεωφόρο Ποσειδώνος 10 και τον Άλιμο μπορεί κανείς να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του από αυτό το lounge bar & restaurant που είναι ανοικτό από το πρωί με καφέ και πρωινό, ενώ συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ, έχοντας δίπλα του τους φοίνικες και τη θάλασσα να ολοκληρώνουν το σκηνικό.

Akanthus Summer Άλιμος

Για το Akanthus δε χρειάζονται συστάσεις, αφού αποτελεί ένα από τα διαχρονικότερα και πιο γνωστά κλαμπ της παραλιακής των τελευταίων χρόνων, από τη λεωφόρο Ποσειδώνος όπου βρίσκεται.

CLUBS ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 

Φοίνικας Club Δάσος Χαϊδαρίου

Εδώ και τρία χρόνια, το ιστορικό club του Χαϊδαρίου έχει ανοίξει και πάλι τις πόρτες του από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 76 και συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την τρομερή επιτυχία! Κάθε Πέμπτη στον χώρο του απολαμβάνουμε ελληνικό Live με τον Πάνο Ράλλιο , τη Σοφία Μουρκάκου και την Ελπίδα Βλάχου, κάθε Παρασκευή το γνωστό Αλλαλούμ vs Δις Μαδιάαμ, ενώ κάθε Σάββατο το κέφι χτυπάει «κόκκινο» με mainstream ρυθμούς και μεγάλες επιτυχίες. Η ενδομάδας ολοκληρώνεται με greek party κάθε Κυριακή βράδυ!

Foinikas Square Cocktail Bar Δάσος Χαϊδαρίου

Ο μοναδικός κήπος του Φοίνικας Club, βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού και αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο cocktail bar που θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς. Δεν είναι μόνο τα εμπνευσμένα cocktails και τα μοναδικά πιάτα του εστιατορίου του που θα σε συναρπάσουν, αλλά και η ξεχωριστή διακόσμηση που σε μεταφέρει νοερά σε πόλεις και χωριά της Βόρειας Ευρώπης, καθώς ο κήπος περιτριγυρίζεται από σκηνικά που απεικονίζουν σπίτια ανάλογου ύφους και αρχιτεκτονικής. Ήδη μετρά δύο καλοκαλιρια ζωής και ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια ακόμα νέα καυτή σεζόν το επόμενο καλοκαίρι.

Boutique Club Μπουρνάζι

Στην οδό Αγίας Παρασκευής 68 βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα brands της νυχτερινής διασκέδασης και του clubbing , που εδώ και χρόνια έχει πρωταρχική θέση στη ζωή της. Το Boutique Club κάθε βράδυ Παρασκευής φιλοξενεί στον χώρο του το δημοφιλές Get me Up party, που μας ξεσηκώνει με τους mainstream ρυθμούς του σήμερα και τις καλύτερες μουσικές. Άλλο πάρτι που φιλοξενεί στο χώρο του είναι το RoiMat που πραγματοποιείται κάθε βράδυ Σαββάτου και φυσικά γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

SMS Μπουρνάζι

Εδώ και μια δεκαετία, το SMS είναι ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς διασκέδασης στα Δυτικά προάστια με βραδιές που σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσουν. Στεγάζεται στην γνωστή οδό της διασκέδασης του Μπουρναζίου, Αγίας Παρασκευής 46, και από εκεί μας χαρίζει τις πιο αξεπέραστες βραδιές, με ελληνικές μουσικές που ξεσηκώνουν.

Kolasi Μπουρνάζι

Στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής & Λασσάνης βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ελληνινάδικα του Μπουρναζίου, που βρίσκεται εδώ και χρόνια στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού. Κάθε Πέμπτη το πάρτι #Play_Hard με τον Dj Minas Kondos μάς κρατά την καλύτερη συντροφιά, κάθε Παρασκευή το πάρτι #Shake_it_Γκρίκ, ενώ κάθε Σάββατο στον χώρο του θα βρεις το πάρτι #Κόλαση_και_Πανικός και στα decks τον DJ Dimitris Kondos.

Δικαστήριο Μπουρνάζι

Ακόμα ένα γνωστό και πολύ αγαπημένο στέκι στο Μπουρνάζι είναι και το Δικαστήριο. Με πορεία στη νύχτα πάνω από 15 χρόνια, το Δικαστήριο έχει συνδεθεί για τα καλά με την περιοχή και φαίνεται να ξέρει πολύ καλά τη συνταγή της μεγάλης επιτυχίας που το κρατά τόσο αγαπημένο στο κοινό της πόλης, ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια. Στεγάζεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 66 και είναι ανοιχτά κάθε βράδυ χαρίζοντάς μας μοναδικά live, parties και βραδιές που κάνουν το κέφι να χτυπάσει κόκκινο και τον χορό να μην σταματά!

Jojo Club Μπουρνάζι

Το Jojo Club είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μαγαζιά της περιοχής, αλλά και γενικότερα τν δυτικών προαστίων.Εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει στο χάρτη της διασκέδασης της περιοχής και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι απίθανο κανείς να συχνάζει στην εν λόγω περιοχή και να μην έχει κάνει το πέρασμά του από εκεί. Βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής 72 και ο χώρος του είναι άνετος με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση. Η κυκλαδίτικη αισθητική κυριαρχεί, με το μαγαζί να είναι μια από τις τοπ επιλογές για καλοκαίρι αλλά και για χειμώνα.

Μύλος Club Πετρούπολη

Στην καρδιά της Πετρούπολης και για την ακρίβεια στην οδό Βάρναλη Κώστα 70, βρίσκεται εδώ και χρόνια ένα από τα πιο χαρακτηριστικά της μαγαζιά, το ελληνάδικο Μύλος Club. Κάθε εβδομάδα μάς χαρίζει τα καλύτερα πάρτι που ξεσηκώνουν για τα καλά τους θαμώνες του, όπως το γνωστό Τεκίλα και Παύλα, το Καραόκε πάρτι αλλά και κάθε Πέμπτη το face2Face. Μια σειρά από μοναδικά και ξεχωριστά πάρτι, με βασικό στοιχείο την ελληνική μουσική του σήμερα.

CLUBS ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Άγκυρα bar Τρούμπα

Aπό τη νέα πιάτσα του Πειραιά, την Τρούμπα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ελληνάδικα. Εδώ και πάνω από ένα χρόνο το συγκεκριμένο hot στέκι έχει ρίξει… άγκυρα στην οδό Φίλωνος 68 και μας χαρίζει τις πιο ανεβαστικές βραδιές, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Τις Δευτέρες, στον χώρο του φιλοξενεί το πάρτι Ρετιρέ, που έχει αγκαλιαστεί από το κοινό, ενώ τις υπόλοιπες βραδιές είναι κοντά μας με επίσης πολλά και αγαπημένα πάρτι και events. Ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της Τρούμπας και του Πειραιά και όχι άδικα! Κάθε βράδυ, με τις καλύτερες και πιο ανεβαστικές μουσικές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

El Chapo Τρούμπα

το El Chapo cocktail bar αποτελεί μία από τις πιο ποιοτικές επιλογές στην περιοχή και βρίσκεται στην οδό Φίλωνος 95. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα διακοσμημένος ενώ έχειτο κόνσεπτ… φυλακής. Κάγκελα φυλακής, ξύλινες καρέκλες βασανιστηρίων, ένα παράθυρο που μοιάζει να κρύβει έναν φυλακισμένο, φωτιστικά ανάκρισης συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα όπου κυριαρχεί το ξύλο και το γυαλί. Reggae, ηλεκτρονική, pop, ethnic είναι μερικά μόνο από τα είδη που μπορείς να ακούσεις στο El Chapo.

Σκαραβαίος Τρούμπα

Ένα από τα πιο δημοφιλή μαγαζιά της συγκεκριμένης πιάτσας είναι και το Σκαραβαίος, που κάθε πρωί ανοίγει τις πόρτες του από την οδό Φιλωνος 76 ενώ παραμένει ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάθε εβδομάδα είναι κοντά μας με τις καλύτερες βραδιές, ενώ κάθε Κυριακή μεσημέρι, στον χώρο του φιλοξενεί ρεμπέτικο live που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της πόλης!

Beluga Τρούμπα

Ένα ακόμα μαγαζί που βρίσκεται στην Τρούμπα, περιοχή που έχει αναβαθμιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια και έχει βραθεί στο προσκήνιο, είναι και το Beluga Bar που στεγάζεται στην οδό 2ας Μεραρχιας 8-10 και έχει προσθέσει στην περιοχή έναν ακόμα hyppe προορισμό. Το bar, που ταυτόχρονα είναι και γκαλερί, έχει τέσσερα επίπεδα, τα οποία περιλαμβάνουν έναν υπόγειο χώρο παρκινγκ με εσωτερική πρόσβαση στο κατάστημα και έναν χώρο υποδοχής. Με θεατρικές πινελιές, στο χώρο του θα βρεις γλυπτά και πίνακες, ένα παλιό πιάνο και ογκώδεις κουρτίνες αλλά και έναν μικρό κήπο που ολοκληρώνει τη vintage αισθητική του. Η μουσική επίσης κυμαίνεται σε ανάλογο στυλ, με την «μαύρη μουσική» jazz, το swing και το charleston να κυριαρχούν.

Cartel Μικρολίμανο

Το Cartéλ βρίσκεται στην Ακτή Κουμουνδούρου μπροστά στην μαρίνα και είναι ένα από τα πιο ιδανικά μέρη για να απολαύσεις το γεύμακαι το ποτό σου δίπλα στη θάλασσα. Στο all day cafe restaurant, που ανπίγει καθημερινά τις πόρτες του από τις 8 το πρωί έως και τη 1 το βράδυ, μπορείς να απολαύσεις ένα από τα πιο ξεχωριστά brunch του Πειραιά, εξαιρετικά μεσογεικά πιάτα, αλλά και μοναδικά cocktails. Όλα αυτά με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, ακόμα κι αν είναι στην πόλη!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024