211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακρωτήρι Club: Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια μοναδική εμφάνιση!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια μοναδική εμφάνιση στο Ακρωτήρι Club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα μοναδική βραδιά από το Sfera Summer Festival 2017!

Ακρωτήρι Club Γιώργος Μαζωνάκης – Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Akrotiri Club Mazonakis  – Τιμη φιάλης 120/5 ατομα

Τηλέφωνο κρατήσεων 211-7707570

Οι Κυριακές στο Ακρωτήρι Club είναι αφιερωμένες στο ελληνικό ρεπερτόριο και το Sfera Summer Festival! Και φέτος, το τελευταίο μάς έχει χαρίσει μια μοναδική σειρά εμφανίσεων από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος αλλά και η Πάολα που ετοιμάζεται να βρεθεί στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής την ερχόμενη Κυριακή, 27 Αυγούστου. Ύστερα από αυτήν, ο καλλιτέχνης που έχει σειρά στο χώρο του μεγάλου hot spot είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο διάσημος τραγουδιστής, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Έναστρον με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο, ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό του μία μοναδική βραδιά δίπλα στη θάλασσα. Η εμφάνιση αυτή είναι προγραμματσιμένη για την επόμενη Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου  Λίγες μέρες αργότερα, τραγουδιστής θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι μέσα από μία τελευταία εμφάνιση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και κάπως έτσι να κλείσει το καλοκαιρινό του πρόγραμμα.

Μια ακόμα μοναδική εμφάνιση έρχεται να προστεθεί στις φετινές του Γιώργου Μαζωνάκη μέσα από ένα φεστιβάλ που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Δες παρακάτω την ανάρτηση του τραγουδιστή για τις δύο επόμενες εμφανίσεις του.

Ακρωτήρι Club: Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια μοναδική εμφάνιση!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024