211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bodega Live Stage: Η τραγουδίστρια που διασκέδασε με Βασιλάκο – Καλίδη

Πάνος Καλίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια εβδομάδα επιτυχίας για το νέο σχήμα.

Ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα από τη διασκέδαση της πόλης, το «Bodega Live Stage» επέστρεψε απόλυτα ανανεωμένο με νέο σχήμα στον χώρο του: Πάνος Καλίδης, Θανάσης Βασιλάκος και Ανχελίτα ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε κοινή σκηνή και το μόνο βέβαιο είναι πως θα παρουσιάσουν μία πολύ δυναμική σεζόν – αυτό φάνηκε άλλωστε και από την πρεμιέρα.

Η λαμπερή πρεμιέρα του νέου σχήματος, που έγινε δυναμικά το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2024, έδωσε ένα πολύ δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα, ενώ πλέον το πρόγραμμα θα είναι κοντά μας κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Η περασμένη, δεύτερη εβδομάδα εμφανίσεων, σημείωσε και πάλι μεγάλη επιτυχία με το νυχτερινό κέντρο να είναι κατάμεστο από το κοινό των καλλιτεχνών. Ανάμεσα σε αυτό και η αγαπημένη τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, που βρέθηκε εκεί και διασκέδασε με το πρόγραμμα. Μάλιστα τραγούδησε μαζί με τον οικοδεσπότη το τραγούδι «Δηλητήριο» και δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή, γράφοντας στη λεζάντα:

«Υπέροχο να τραγουδάς παρέα με φίλους».

Bodega Live Stage: Η τραγουδίστρια που διασκέδασε με Βασιλάκο – Καλίδη

Ποιο ήταν το προηγούμενο σχήμα στην πίστα αυτή;

Οι τραγουδιστές έρχονται να παραλάβουν τη σκυτάλη του προγράμματος από τους Χρήστο Χολίδη και Θέλξη που παρουσίασαν – μαζί με τον Θανάση Βασιλικό και την Ανχελίτα –  ένα μοναδικό πρόγραμμα τους περασμένους που πέρασε, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ένα σχήμα που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της διασκέδασης το επόμενο διάστημα και αναμφίβολα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024