211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αθηνών Αρένα: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ρέμος – Βανδή;

Αθηνών Αρένα Αντωνης Ρεμος Δεσποινα Βανδη εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ημερομηνία έγινε γνωστό μέσα από ένα promo video

Με ένα υπέροχο promo video με χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας τους αλλά και μεγάλες επιτυχίες τους, το Αθηνών Αρένα έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του για τον φετινό χειμώνα, με μια συνεργασία που αναμένουμε με αγωνία να δούμε.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους σε σειρά εμφανίσεων ύστερα από 22 ολόκληρα χρόνια (τότε μάλιστα, στο ξεκίνημα της πορείας τους είχαν συνεργαστεί στη Θεσσαλονίκη), και ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτοι ηγέτης της διασκέδασης μέσα από μια σειρά εμφανίσεων που θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Μέσα από το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε έγινε γνωστό πως πρεμιέρα θα κάνουν το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου. Λίγο περισσότερο από ένας μήνας απέμεινε μέχρι τη στιγμή της μεγάλης αυτής μουσικής συνάντησης που αναμένουμε να δούμε με μεγάλη αγωνία. Οι δύο καλλιτέχνες είναι πολύ καλοί φίλοι, αλλά και έχουν συνεργαστεί και τηλεοπτικά τα τελευταία χρόνια για το The Voice, άρα η χημεία τους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα και οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Αθηνών Αρένα: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ρέμος – Βανδή;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024