211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Η δεύτερη εκπομπή του στον Μουσικό 98,6

ο Αντώνης Ρέμος χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άκουσε τη δεύτερη εκπομπή του αγαπημένου καλλιτέχνη

Ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε τη δεύτερη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Μουσικό 98,6, την Τετάρτη 9 Μαΐου. Μάλιστα, συνομίλησε με ακροατές του Μουσικού 98,6 και δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που παρενέβη για να δει αν τελικά… έκανε καλό ποδαρικό στο ραδιοφωνικό εγχείρημα του Ρέμου, καθώς ήταν 0 καλεσμένος της πρώτης του εκπομπής.

Δες επίσης:Παντελής Παντελίδης | Το νέο τραγούδι του έρχεται σύντομα

Με τη συνοδεία μπουζουκιού, βιολιού και κιθάρας, ταξίδεψε τους ακροατές από το «Αγριολούλουδο» του Καζαντζίδη στα «Δυο Ψέματα» και από το «Όλη η Ζωή μου» του Πάριου στο «Μην κλαις» της Μπέλλου. Μια ακόμα μοναδική εκπομπή που μας έκανε να περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια!

Δες επίσης:Έρωτας είσαι | To νέο τραγούδι του Μάκη Δημάκη έρχεται

Τον Αντώνη Ρέμο απολαύσαμε τον φετινό χειμώνα στην πίστα του Αθηνών Αρένα, μαζί με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Τον ερχόμενο χειμώνα θα τον δούμε και πάλι στην πίστα, ωστόσο αυτή τη φορά, μαζί με ένα από τα κορυφαία γυναικεία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, τη Δέσποινα Βανδή. Ένα σχήμα που ανυπομονούμε να δούμε να γίνεται πραγματικότητα, μιας και το περιμέναμε να συμβεί τα τελευταία χρόνια, αφού οι δύο καλλιτέχνες είχαν κοινό τηλεοπτική πορεία.

Αντώνης Ρέμος | Η δεύτερη εκπομπή του στον Μουσικό 98,6

https://www.youtube.com/watch?v=-OwhbXMSlvQ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024