211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασιλική Νταντά | Ρεκόρ προβολών για το «Μαζί της»

Βασιλική Νταντά χαμογελαστη σκεφτεται την νεα της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια επιτυχία από την τραγουδίστρια

Η Βασιλική Νταντά στις αρχές Απριλίου μάς σύστησε το νέο της single και βίντεο κλιπ που τιτλοφορείται “Μαζί της“. Το τραγούδι φαίνεται να έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού της και να έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγάλες της επιτυχίες.

Δες επίσης:Αντώνης Ρέμος | Η δεύτερη εκπομπή του στον Μουσικό 98,6

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του Βασίλη Γαβριηλίδη στη μουσική και της Αγγελικής Μακρυνιώτη στους στίχους. Η οπτικοποίηση έγινε από τον Γιάννη Παπαδάκο όπου η Βασιλική Νταντά ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το νέο αυτό κομμάτι έχει ήδη αγαπηθεί πολύ με αποτέλεσμα να ξεπεράσει μέσα σε 1μιση μήνα το 1.000.000 views στο YouTube! Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την τραγουδίστρια που κάθε φορά συνεχίζει με σταθερό ρυθμό την ανοδική της πορεία στη μουσική, τη δισκογραφία αλλά και τις εμφανίσεις.

Δες επίσης:Έρωτας είσαι | To νέο τραγούδι του Μάκη Δημάκη έρχεται

Την τραγουδίστρια απολαύσαμε πρόσφατα ως καλεσμένη του Sfera party στο Απλά Ελληνικά, ενώ παράλληλα, την περίοδο αυτή πραγματοποιεί επιτυχημένες εμφανίσεις στην πίστα του Frangelico μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και τον Σάκη Αρσενίου. Μια συνεργασία που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της Αθήνας!

Βασιλική Νταντά | Ρεκόρ προβολών για το «Μαζί της»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024