211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos Live Stage: Οι διάσημοι καλλιτέχνες που διασκέδασαν με τον Γιάννη Πλούταρχο

Anodos Live Stage, καλεσμένοι στο κέντρο με τον πλούταρχο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεχίζεται η επιτυχία για τον τραγουδιστή!

Το Anodos Live Stage επέστρεψε στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας την άνοιξη 2024, ανακαινισμένο, με μοναδικά φώτα και ήχο αλλά και με ένα δυναμικό σχήμα στην πίστα του.

Πρωταγωνιστής της αγαπημένης πίστας αυτή τη φορά είναι ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος επέστρεψε ύστερα από πολύ καιρό απουσίας από τον νυχτερινό χάρτη της Αθήνας και, μάλιστα, συνεργάζεται και πρώτη φορά με το συγκεκριμένο μαγαζί.

Το νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας έκανε την μοναδική του πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου 2024, Πέμπτη, και πλέον βρίσκεται κοντά στον έναν μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων.

Μαζί του, ο οικοδεσπότης έχει την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, η οποία έχει κλέψει τις καλύτερες κριτικές, αλλά και τον Γιάννη Γρόση.

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, οι τρεις καλλιτέχνες μάς μεταφέρουν στον κόσμο του πραγματικά λαϊκού τραγουδιού με το μοναδικό τους πρόγραμμα.

Κάθε εβδομάδα, το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο είναι κατάμεστο από το κοινό, ενώ δεν λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες. Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου 2024, με το πρόγραμμα διασκέδασαν η Πέγκυ Ζήνα και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Μαζί τους ήταν και ο σύζυγός της τραγουδίστριας Γιώργος Λύρας.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δύο καλλιτέχνες πήραν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν επιτυχίες τους, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Anodos Live Stage: Οι διάσημοι καλλιτέχνες που διασκέδασαν με τον Γιάννη Πλούταρχο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024