211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακρωτήρι | Αναβολή της πρεμιέρας για Σφακιανάκη – Γαρμπή

ο Νοτης Σφακιανακης και η Καιτη Γαρμπη χαμογελαστοι φια την κοινη τους εμφανιση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά;

Το Ακρωτήρι ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για ακόμα ένα καλοκαίρι με το πιο χοτ σχήμα της σεζόν. Νότης Σφακιανάκης και Καίτη Γαρμπή ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης από το ερχόμενο Σάββατο, 30 Ιουνίου. Η μεγάλη πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 29 του μήνα, ωστόσο αναβλήθηκε.

Δες επίσης:Τα παίζω όλα Χριστίνα Μαραγκόζη Στίχοι

Αιτία της αναβολής φαίνεται πως είναι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που δεν επέτρεψαν την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών της σκηνής. Το νυχτερινό κέντρο, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, ενημέρωσε το κοινό του για αυτή την αλλαγή. Η αναβολή ήταν αναπόφευκτη, ωστόσο σύντομη, αφού η πρεμιέρα παίρνει παράταση για μόνο μία ημέρα. Από το Σάββατο, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες θα έρχονται στη σκηνή του παραλιακού κέντρου για να βάζουν φωτιά στις νύχτες μας.

Δες επίσης:Μάκης Δημάκης | Κυκλοφορεί το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ

«Νότης και Καίτη στο Ακρωτήρι. Αγαπητοί μας φίλοι με λύπη σάς ανακοινώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες της νέας μας σκηνής! 29 – φεύγει ο παλιόκαιρος! 30 Ιουνίου η έναρξις της ψυχαγωγίας στο Ακρωτήρι και αρχίζει το καλοκαίρι μας», έγραψαν στη λεζάντα οι ιθύνοντες του κέντρου.

Ακρωτήρι | Αναβολή της πρεμιέρας για Σφακιανάκη – Γαρμπή

https://www.instagram.com/p/BkkN6uBFYcI/?taken-by=akrotiri

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024