211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα | Αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα

η Ελένη Φουρέιρα χαμογελαστη σκεφτεται την καινουργια της επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος είναι και ο λόγος που το άλλαξε

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα! Η τραγουδίστριας, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, έχει καταγωγή από την Αλβανία κάτι που αρχικά είχε κρύψει.

Δες επίσης:Hotel Ermou | Οι guest καλεσμένοι του τελευταίου live της Ευρυδίκης

Όπως αποκάλυψε η ίδια, το πραγματικό της όνομα είναι Εντέλα Φουρεράι, ενώ μίλησε και για την απόφαση να κρύψει το πραγματικό της όνομα όταν βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της: «Αποφασίσαμε τότε με τους ανθρώπους μου να μην πούμε ότι είμαι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα για αυτό που είναι. Ναι ήταν λάθος, αλλά αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό. Το όνομα με το οποίο γεννήθηκα είναι το Εντέλα. Το Φουρέιρα είναι η ρίζα του επιθέτου μου που είναι Φουρεϊράι, γιατί στην Αλβανία οποιοδήποτε επίθετο παίρνει ένα ”ι’», δήλωσε.

Δες επίσης:Γιώργος Σαμπάνης | Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Acro;

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για την συμμετοχή της στη φετινή Eurovision, ενώ παράλληλα, συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα με τον Αντώνη Ρέμο, που θα ολοκληρωθούν πολύ σ

Ελένη Φουρέιρα | Αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024