211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης | Πότε ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Acro;

ο Γιώργος Σαμπάνης τραγουδαει την καινουργια του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν φτάνει σταδιακά στο τέλος της

Έναν υπέροχο χειμώνα χάρισε ο Γιώργος Σαμπάνης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τη σκηνή του Acro μάς χαρίζει τις πιο ανεβαστικές στιγμές αλλά και κάθε Κυριακή από τη συμπρωτεύουσα και το Casper .

Δες επίσης:Madwalk 2018 | Στιγμιότυπα από τις τελικές πρόβες

Ωστόσο, ύστερα από μήνες επιτυχίας, οι εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη πλησιάζουν στο τέλος τους, τόσο στο ένα όσο και στο άλλο στέκι. Πότε κάνει φινάλε όμως;

Δες επίσης:Madwalk 2018 | Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά της μουσικής

Για δύο εβδομάδες ακόμα λοιπόν ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρίσκεται τόσο σε Αθήνα όσο και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα οι τελευταίες εμφανίσεις του είναι στις 23-24 Μαρτίου  και 30-31 Μαρτίου στο Acro Club και στις 25 Μαρτίου στο Casper at Verykoko. Το στέκι της Θεσσαλονίκης μάλιστα ανακοίνωσε το φινάλε μέσα από τα social media: «Η τελευταία, και καλύτερη Κυριακή του Γιώργου Σαμπάνη στο Casper at Verykoko!Be there… Κυριακή 25.03», έγραψε το κέντρο στην ανάρτηση. Πλέον, περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από το Acro, όπου θα ανακοινώσει και επίσημα την ημερομηνία του φινάλε. Μέχρι τότε, 4 μοναδικές βραδιές μας περιμένουν ακόμα από τον χώρο του με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Γιώργος Σαμπάνης | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Acro:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024