211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μάλαμας- Μποφίλιου γνωρίζουν τεράστια επιτυχία με τον νέο τους δίσκο

μάλαμας μποφίλιου τραγουδουν μαζι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάλαμας Μποφίλιου συνεργασία

Όταν δύο κορυφαίοι ερμηνευτές και δύο επίσης κορυφαίοι δημιουργοί συναντιούνται δισκογραφικά τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από εκπληκτικά και η επιτυχία… μονόδρομος. Έτσι και τώρα, η νέα δισκογραφική δουλειά του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου, «Πρώτες Λέξεις», με κομμάτια ερμηνευμένα από τον Σωκράτη Μάλαμα και τη Νατάσσα Μποφίλιου γνωρίζει από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας του τεράστια επιτυχία.

Από τις πρώτες κιόλας στιγμές, το άλμπουμ αυτό κατέκτησε την πρώτη θέση του iTunes, καθώς και η αγαπημένη ερμηνεύτρια βρέθηκε στην κορυφή της αναζήτησης. Το τραγούδι που έχει ξεχωρίσει από τον δίσκο, με τίτλο «Το όνομά μου», έφτασε ήδη στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων βίντεο στο YouTube.

Η ανταπόκριση του κοινού στο ‘κάλεσμα’ των δύο ερμηνευτών ήταν τεράστια, ωστόσο όχι πέρα από κάθε φαντασία, αφού οι φανατικοί θαυμαστές τους, που τους ακολουθούν σε όλα τους τα βήματα είναι απεριόριστοι. Το μόνο που μένει πλέον είναι η έναρξη των χειμερινών εμφανίσεων του Σωκράτη Μάλαμα στο «Σταυρό του Νότου», όπου θα μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε και ζωντανά τα νέα αυτά τραγούδια, παράλληλα βέβαια με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που τόσα χρόνια έχουμε αγαπήσει.

Και σίγουρα, ευελπιστούμε να δούμε τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες κάποια στιγμή και μαζί επί σκηνής, σε μια συνεργασία που θα το μόνο βέβαιο είναι πως θα κέρδισε το απόλυτο ενδιαφέρον των απανταχού μουσικόφιλων.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024