211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

O ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σωκράτης Μάλαμας: Επιστρέφει στον «Σταυρό του Νότου»

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει και πάλι στη νυχτερινή Αθήνα, για μια σειρά εμφανίσεων στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου», που θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2015. Ο καλλιτέχνης, πάντα ασταμάτητος και δημιουργικός, ύστερα από τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα, ανακτά δυνάμεις για να επιστρέψει σε μόλις λίγο καιρό κοντά στο κοινό του.

Η έναρξη είναι προγραμματισμένη να δοθεί στις 23 Ιανουαρίου, και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα είναι εκεί για να προσφέρει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, στο κοινό που πάντα τον ακολουθεί στιγμές διασκέδασης που θυμίζουν… κάτι από παλιά. Με τα διαχρονικά έντεχνα και λαϊκά τραγούδια του ο ερμηνευτής ταξιδεύει τους θαυμαστές του σε περασμένες και νοσταλγικές εποχές, ενώ παράλληλα, στο πρόγραμμά του ενσωματώνει αγαπημένα τραγούδια – δικά του αλλά και δικά μας- του ελληνικού λαϊκού ρεπερτορίου, ερμηνευμένα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Αυτή τη φορά, το πρόγραμμα είναι ακόμα πλουσιότερο, αφού ο Σωκράτης κουβαλά στις αποσκευές του, πέρα από τα ατελείωτα αγαπημένα τραγούδια του που σε κάνουν να αναλογίζεσαι από πού πηγάζει αυτή η αστείρευτη πηγή έμπνευσης, και τα τραγούδια του νέου του δίσκου «Ο Χάρτης» που ήδη έχουν αγαπηθεί από το κοινό του. Επίσης, για πρώτη φορά θα ακουστούν τα κομμάτια του επερχόμενου δίσκου του, σε συνεργασία με τη Νατάσα Μποφίλιου. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μοιραστούν ένα κοινό άλμπουμ, ερμηνεύοντας τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Οδυσσέα Ιωάννου, οι οποίοι υπογράφουν αντίστοιχα τη μουσική και τους στίχους του δίσκου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024