211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άνοδος – Μαχαιρίτσας-Μουζουράκης – Άγαμοι θύται

Μαχαιρίτσας,Μουζουράκης Άγαμοι θύται στο Anodos live stage
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαχαιρίτσας-Μουζουράκης-Άγαμοι θύται: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους

Άλλη μια μουσικοθεατρική παράσταση έκανε την εμφάνισή της στην πόλη την εβδομάδα που μας πέρασε και δεν είναι άλλη από αυτή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Πάνου Μουζουράκη και των Άγαμων Θυτών που έκανε την έναρξή της το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου. Η δυνατή αυτή ομάδα που φιλοξενείται στη σκηνή του «Anodos Stage» έκανε την πρεμιέρα της αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμίζοντας το κοινό με θετική ενέργεια, χιούμορ και διασκέδαση.

Οι Άγαμοι Θύται, που πλέον απαρτίζονται από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου, το Γιώργο Χατζή, τη Ρούλα Μανισάνου, την Πελαγία Πλαγιανάκου και τη Φανή Γεωργακοπούλου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα πρόγραμμα που τα κείμενα γράφει για πρώτη χρονιά η ταλαντούχα Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Το μουσικό κομμάτι που έχουν αναλάβει Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Πάνος Μουζουράκης, δένει απολύτως αρμονικά με τα σκετς των υπόλοιπων καλλιτεχνών, ενώ οι μοναδικές τους ερμηνείες έκαναν τους θαμώνες του κέντρου, που στην κυριολεξία το είχαν κατακλύσει, να διασκεδάσουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές υπό το άκουσμα των μεγάλων επιτυχιών τους, που τόσο έχουμε αγαπήσει.

Ομολογουμένως, πρόκειται για την απόλυτα εναλλακτική πρόταση διασκέδασης, αφού οι καλλιτέχνες αυτοί γνωρίζουν τη μυστική συνταγή της επιτυχίας, που κάνει το πρόγραμμα να συνδυάζει ψυχαγωγία και διασκέδαση με έναν μοναδικό τρόπο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024