211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ένα Φιλί που Έγινε Viral: Τι απαντά ο Ζαφείρης Μελάς για το φιλί με τον Γονίδη

Ζαφείρης Μελάς και γονίδης κολάζ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία κίνηση που δεν περίμενε κανείς και μαγνήτισε το ενδιαφέρον.

Στον επίκεντρο του διαδικτύου συχνά βρίσκονται στιγμές απρόβλεπτες και ανατρεπτικές. Μια τέτοια στιγμή κατέγραψε πρόσφατα ο φακός και κέρδισε την προσοχή των χρηστών των social media: το φιλί που ο Ζαφείρης Μελάς δέχτηκε από τον Σταμάτη Γονίδη.

Ο τελευταίος, βρίσκοντας τον φίλο και συνάδελφό του, τον Ζαφείρη Μελά, στα πρώτα τραπέζια του Posidonio, όπου και εμφανίζεται, αποφάσισε να κάνει μια εντυπωσιακή κίνηση. Το αυθόρμητο φιλί στο στόμα στον Μελά και η ατάκα “Special πράγματα” έδωσαν το έναυσμα για το σάλο στο διαδίκτυο.

Ένα Φιλί που Έγινε Viral: Τι απαντά ο Ζαφείρης Μελάς για το φιλί με τον Γονίδη

Μετά την άνοδο στη λίστα των τάσεων, ο Ζαφείρης Μελάς σχολίασε την κίνηση: “Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα: “Τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε””, ανέφερε, εξηγώντας πως το φιλί ήταν μια απροσδόκητη κίνηση, αλλά όχι κάτι που ο κόσμος θα παρεξηγούσε.

Αν και ξαφνιασμένος, ο Μελάς επισήμανε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γονίδης τον φιλούσε. “Στο μαγαζί που δουλεύαμε τραγουδούσαμε μαζί και με είχε φιλήσει παλιότερα”, εξομολογήθηκε.

Με μια απλή κίνηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιούργησαν μια στιγμή που έμεινε ανεξίτηλη στη μνήμη των χρηστών των social media και απέδειξαν πως η αυθεντικότητα και o αυθορμητισμός είναι αυτές που κερδίζουν τις καρδιές μας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024