211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

«Βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του» ο Νότης Σφακιανάκης

Νότης Σφακιανάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον τραγουδιστή.

Ο Νότης Σφακιανάκης βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του με τον χαμό του αγαπημένου του φίλου και συνεργάτη, Γιώργου Κασσάμπαλη. Ο θάνατος του Κασσάμπαλη έφερε το τέλος μιας πολύτιμης φιλίας και συνεργασίας που διήρκεσε πολλά χρόνια.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης, μέσω δηλώσεών του, έφερε στο φως τη θλιβερή αυτή είδηση, περιγράφοντας τον Κασσάμπαλη ως έναν πολύτιμο συνεργάτη και φίλο του Νότη. Ο Κασσάμπαλης, με καταγωγή από την Κω, ανέπτυξε μια στενή σχέση με τον Νότη, ενώ είχαν περάσει αρκετά καλοκαίρια μαζί στο νησί για διακοπές.

Η απώλεια αυτή πλήττει όχι μόνο τον τραγουδιστή αλλά και το ευρύτερο μουσικό κοινό που γνώριζε τη στενή σχέση τους. Ο Κασσάμπαλης ήταν το δεξί χέρι του Νότη, μια παρουσία που θα λείψει σε πολλούς επίπεδα της ζωής και του έργου του τραγουδιστή.

«Βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του» ο Νότης Σφακιανάκης – Η δήλωση του Χάρη Λεμπιδάκη

«Βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή στη ζωή του με τον χαμό ενός καρδιακού του φίλου, ενός πολύτιμου συνεργάτη κι ενός ανθρώπου, ο οποίος καταγόταν από την Κω και είχε πείσει τον Νότη να πάρει εκεί σπίτι και να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί διακοπές. Ο Γιώργος Κασσάμπαλης δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή χθες. Όλοι τον γνωρίζουν ως το δεξί χέρι του Νότη», περιέγραψε στο Happy Day, o Χάρης Λεμπιδάκης.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024