211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τζίμης Πανούσης Ακτή Πειραιώς

panousis-akti-peiraios-2014
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακτή Πειραιώς | Τζίμης Πανούσης

Ο ανατρεπτικός Τζίμης Πανούσης θα εμφανιστεί τον χειμώνα 2014-2015 στο νυχτερινό κέντρο Ακτή Πειραιώς. Ο δημοφιλής, εκκεντρικός καλλιτέχνης αναμένεται να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα φωτιά που θα προσφέρει άφθονο γέλιο, αλλά και προβληματισμό στους θαμώνες του μαγαζιού.

Ο Τζίμης Πανούσης είναι κορυφαίος στο είδος του και ιδιαίτερα καυστικός στις τοποθετήσεις  και τα τραγούδια του, αλλά είναι και μετρ στο να ψυχαγωγεί τον κόσμο που τον απολαμβάνει. Πρόκειται, λοιπόν, να παρουσιάσει μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει.

Η 30χρονη εμπειρία του τόσο στο τραγούδι, όσο και στο σανίδι συνιστά στο ότι αυτό που θα δούμε τον ερχόμενο χειμώνα θα είναι υπερπαραγωγή. Λάβετε θέσεις, λοιπόν, προετοιμαστείτε κατάλληλα για να απολαύσετε την σεζόν 2014-2015 ένα ακόμα μοναδικό show με πρωταγωνιστή τον ένα και μοναδικό Τζίμη Πανούση από την μουσική σκηνή Ακτή Πειραιώς.

Ακτή Πειραιώς 2014-2015

Η Ακτή Πειραιώς είναι από τις πιο φημισμένες μουσικές σκηνές στην περιοχή της Αττικής. Ένα μαγαζί με μεγάλη και λαμπρή ιστορία, το οποίο έχει φιλοξενήσει μεγάλους τραγουδιστές της έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής, όπως επίσης, και αξιόλογες μουσικοθεατρικές παραστάσεις.

Η Ακτή Πειραιώς δεσπόζει στην οδό Πειραιώς 178, δίπλα ακριβώς από την νυχτερινή πίστα Έναστρον. Διατηρεί, εδώ και χρόνια το ροκ ύφος της και προσφέρει ποιοτική διασκέδαση.  Πρόκειται για ένα μαγαζί μεγάλης χωρητικότητας και όμορφης εσωτερικής διακόσμησης. Την παράσταση κλέβει η κεντρική του πίστα, η οποία είναι ορατή από όλους τους χώρους και τα επίπεδα του μαγαζιού, καθώς και από τον εξώστη.

Η Ακτή Πειραιώς παραμένει ασυναγώνιστη για το είδος της διασκέδασης που προσφέρει, ενώ από την πίστα του έχουν παρελάσει κορυφαίοι τραγουδιστές και καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο αείμνηστος Σάκης Μπουλάς και άλλοι. Η επιτυχία του νυχτερινού κέντρου είναι δεδομένη, καθώς ο κόσμος το γεμίζει ασφυκτικά.

Την περσινή χρονιά, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Σάκης Μπουλας (τον διαδέχτηκε ο Πάνος Μουζουράκης) παρουσίασαν μια εκπληκτική παράσταση με τίτλο “Γκαγκάντιν”, η οποία καθήλωσε τους θεατές. Την σεζόν 2014-2015, την σκυτάλη στην Ακτή Πειραιώς, παίρνει ο Τζίμης Πανούσης και προβλέπεται ότι θα μας καταπλήξει.

Τζίμης Πανούσης Ακτή Πειραιώς

Ο Τζίμης Πανούσης είναι από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Διακρίνεται για το χιούμορ του, αλλά και για το καυστικό τρόπο που παρουσιάζει καταστάσεις και σχολιάζει θέματα επικαιρότητας και όλα τα κακώς κείμενα που απασχολούν τον κόσμο. Δεν διστάζει να σατιρίζει με έντονο τρόπο πολιτικά και όχι μόνο πρόσωπα. Εκτός από τραγουδιστής, είναι και έξοχος ηθοποιός, αλλά και συνθέτης.

Πολλά από τα τραγούδια του, πέρα από το γέλιο που μπορεί να προσφέρουν, δίνουν επίσης τροφή για σκέψη και προβληματισμό, ενώ πολλά από αυτά τα κομμάτια εμπεριέχουν στίχους με απαγορευμένες λέξεις. Η καριέρα του είναι μεγαλειώδης, καθώς εδώ και 30 χρόνια περίπου γνωρίζει την αποθέωση με τις επιτυχίες που κάνει. Ο Τζίμης Πανούσης έχει εργαστεί και ως ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και πολλές φορές έχει παίξει και στην τηλεόραση.

Ξεκίνησε την μουσική του σταδιοδρομία, δημιουργώντας το συγκρότημα “Μουσικές Ταξιαρχίες”, με το οποίο κυκλοφόρησε αρκετούς δίσκους που έκαναν πάταγο, ενώ οι εμφανίσεις του είχαν τεράστια απήχηση. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος, συνέχιζε να βγάζει μόνος του δίσκους και τραγούδια πάντα με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο. Πραγματικά, ο Τζίμης Πανούσης, είναι μοναδικός στο είδος του και κάθε φορά μας αφήνει άφωνους με τις παραστάσεις που δίνει.

Στις εμφανίσεις του,επίσης, ξέρει πολύ καλά να παίζει με τον κόσμο, ενώ στην ιστορία έχουν μείνει αρκετές από τις φάρσες του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τζίμης Πανούσης διακρίνεται και για το συγγραφικό του έργο, καθώς έχει κυκλοφορήσει αρκετά βιβλία.  Δεν είναι λίγες οι φορές που λόγω του τρόπου που μιλάει και της γενικότερης στάσης του σε διάφορα θέματα, έγινε παρεξηγήσιμος και βρέθηκε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Όμως, η σάτιρα και η κριτική στα κακώς κείμενα, καθώς και το γέλιο, χρειάζεται στις μέρες μας και ο Τζίμης Πανούσης μας το προσφέρει απλόχερα. Την περσινή χρονιά παρουσίασε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα από το Troika Club, ενώ την σεζόν 2014-2015 θα βρίσκεται στην Ακτή Πειραιώς, ετοιμάζοντας μια εκλεκτή παράσταση που θα μας κάνει να προβληματιστούμε, να διασκεδάσουμε, αλλά και να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Τζίμης Πανούσης Ακτή Πειραιώς κράτηση

Όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την παράσταση του Τζίμη Πανούση στο νυχτερινό κέντρο Ακτή Πειραιώς μπορούν να κάνουν κράτηση με κανονική τιμή στην φιάλη αλλά και με φοιτητική προσφορα.

Τζίμης Πανούσης Ακτή Πειραιώς Τηλέφωνο

Το τηλέφωνο κρατήσεων για τις παραστάσεις του Τζίμη Πανούση στην Ακτή Πειραιώς είναι 211-7707570 (Αστική χρέωση)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024