211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαρίνα Σάττι: Στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision

Μαρίνα Σάττι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγες ημέρες μετά την απώλεια του πατέρα της.

Η αγαπημένη του νεανικού – και όχι μόνο – κοινού, Μαρίνα Σάττι, επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της λίγο πριν εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και λίγες μόλις μέρες μετά την απώλεια του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024, βρέθηκε σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας για να παρουσιάσει την ελληνική συμμετοχή, δηλαδή τη δική της, στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Μετά τις 16.00, η ίδια συναντήθηκε με δημοσιογράφους από όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Εκεί, οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου συνάντησα την εκπρόσωπο του διαγωνισμού και μίλησαν μαζί της, λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Φυσικά, λίγη ώρα αργότερα, φωτογραφίες από την εμφάνισή της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Μαρίνα Σάττι: Στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision

Το «Ζάρι» και η επιτυχία στην Ελλάδα (τουλάχιστον)

Το κομμάτι κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία μέσα σε μόλις λίγες μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του: εκατομμύρια προβολές στο επίσημο βίντεο κλιπ, περισσότερα από 4.000.000 Spotify streams, Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα & Κύπρο, και trending video σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία και η Γερμανία.

Παράλληλα, μπήκε και στο Top50 των παγκοσμίων Trends στο YouTube, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κυκλοφορία, ενώ βρίσκεται στο Νο1 του Official IFPI Charts Digital Singles Chart στην Ελλάδα.

Τη μουσική υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel. Δες το παρακάτω.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024