211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμά του αυτή τη βδομάδα

σαμπανης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο Barbarella Live Party τον απολαμβάνουμε.

Ο Γιώργος Σαμπάνης πρόσφατα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην πίστα του Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο διασκέδασης στη συμπρωτεύουσα.

Ο διάσημος καλλιτέχνης και το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο έκαναν το δυναμικό τους ξεκίνημα την Παρασκευή, 12 Απριλίου, ενώ έκτοτε,  είναι κοντά στο κοινό της Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ωστόσο, για αυτή την εβδομάδα που διανύουμε, δηλαδή την εβδομάδα του Πάσχα 2024, θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμα του καλλιτέχνη. Και αυτές, συγκεκριμένα, θα είναι οι μέρες παραστάσεων λόγω εορταστικών ημερών.

Συγκεκριμένα, τον διάσημο καλλιτέχνη, για την Μεγάλη μόνο εβδομάδα, θα απολαύσουμε σε εμφανίσεις το Σάββατο της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, όπως θα δεις και στην παρακάτω ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου.

Δηλαδή, το σχήμα, αντί να εμφανιστεί Παρασκευή και Σάββατο, όπως είναι το συνηθισμένο πρόγραμμα, θα εμφανιστεί – μόνο για αυτή την εβδομάδα – Σάββατο και Κυριακή.

Με την έναρξη των εμφανίσεων του Γιώργου Σαμπάνη στην πίστα του Barbarella Live Party, η Θεσσαλονίκη άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η συνεργασία αυτής της αγαπημένης μουσικής προσωπικότητας με το διάσημο νυχτερινό κέντρο έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού, με την κάθε εβδομάδα να γίνεται μια νέα ευκαιρία για αξέχαστες στιγμές.

Γιώργος Σαμπάνης: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμά του αυτή τη βδομάδα

Όσον αφορά τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, πρόσφατα έριξε αυλαία στον «Βοτανικό».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024