2117707570

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

4711 ΑΘΗΝΑ

ONIRAMA TSALIKHS 4711εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707570

4711 ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ / ΚΡΑΤΗΣΗ

Ημέρα
Τιμή απλής φιάλης
Τιμή Special φιάλης
Τιμή Premium φιάλης
Τιμή Φοιτητικής φιάλης
Παρασκευή
150 / 4 άτομα
180 / 4 άτομα
220/ 4 άτομα
– / 6 άτομα
Σάββατο
150 / 4 άτομα
180 / 4 άτομα
220  / 4 άτομα
– / 6 άτομα

4711  Τηλεφωνο κρατησεων 211-7707770

4711 ATHENS

4711 Ονιραμα Τσαλίκης 2018-2019 Διαθέσιμες Μέρες : Παρασκευή – Σαββατο

Μια πολύ ανατρεπτική συνεργασία έρχεται στην Αθήνα τον χειμώνα αυτό από ένα πολύ αγαπημένο σημείο της αθηναϊκής διασκέδασης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ένας από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές του σήμερα, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με το πιο επιτυχημένο συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας, τους Onirama, και το αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό.

Όλα αυτά, θα πραγματοποιηθούν στη σκηνή του 4711 Αυτοκίνηση  στο Μαρούσι. Ύστερα από χρόνια, το 4711 φεύγει από την οδό Σίνα, όπου το είδαμε να στεγάζεται, και επιστρέφει στη λεωφόρο Κηφισίας στο θρυλικό χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, που έχουμε συνδέσει με την Αυτοκίνηση.

Γιώργος Τσαλίκης Onirama ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης πολύ σύντομα.

Η πρεμιέρα των καλλιτεχνών αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου, και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ένας θα είναι ο απόλυτος προορισμός στη διασκέδαση της πόλης: 4711 Αυτοκίνηση και το πιο καυτό δίδυμο που θα φιλοξενήσει στον χώρο του, Γιώργος Τσαλίκης Onirama.

Η πιο εκρηκτική πρεμιέρα στην Αθήνα φέτος είναι προ των πυλών και το μόνο βέβαιο είναι πως θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό της πόλης. Όλα είναι πανέτοιμα για την επερχόμενη πρεμιέρα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη της Αθήνας.

Ο Τσαλίκης τραγουδησε στο 4711

Ύστερα από μερικούς μήνες απουσίας από τη διασκέδαση της πόλης, ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη διασκέδαση με κάτι νέο.

Την τελευταία φορά τον είδαμε σε εμφανίσεις στην πίστα του Frangelico, την περασμένη άνοιξη, ενώ τώρα, έρχεται δυναμικά από μια σκηνή που είναι από τις πιο χαρακτηριστικές του live clubbing και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Ο τραγουδιστής έρχεται απόλυτα ανανεωμένος και δισκογραφικά, μιας και στις αποσκευές του έχει και την τελευταία του επιτυχία που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού με τίτλο «Ανατροπή».

Το νέο τραγούδι έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του καλλιτέχνη και τώρα, φυσικά, θα έχει την ευκαιρία να το ακούσει και ζωντανά από τον χώρο του 4711.

Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία ανάμεσα στον αγαπημένο καλλιτέχνη και το 4711, καθώς εδώ και πολλά χρόνια το brand της διασκέδασης συνεργαζόταν αποκλειστικά με τον Διονύση Σχοινά.

Τώρα, η στιγμή της αλλαγής έφτασε για το κέντρο και ο Γιώργος Τσαλίκης με τους Onirama είναι αυτοί που θα αναλάβουν να γυρίσουν αυτή τη σελίδα στη διασκέδαση της πόλης και της πορείας της Αυτοκίνησης που επιστρέφει για ακόμα μια φορά με την επωνυμία του 4711.

Το σχημα στο 4711

Μέσα στα 18 χρόνια πορείας τους στην ελληνική δισκογραφία, οι Onirama έχουν χαρίσει στο κοινό τους αμέτρητες επιτυχίες, έχουν κατακτήσει την αμέριστη αγάπη του κοινού αλλά και έχουν χαρίσει μοναδικές συνεργασίες επί σκηνής, τόσο σε κέντρα και πίστες όσο και σε μουσικά events και βραβεία.

Αναμφίβολα, αποτελούν το πιο επιτυχημένο συγκρότημα του σήμερα και κάθε τους εμφάνιση έχει στεφθεί με τεράστια επιτυχία. Δισκογραφικά μάς έχουν χαρίσει πέντε ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και αμέτρητες επιτυχίες και singles.

Την τελευταία φορά που τους είδαμε σε εμφανίσεις στην Αθήνα ήταν τον περσινό χειμώνα, που τους απολαύσαμε μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο στην πίστα του Κέντρου Αθηνών. καλλιτέχνης και κέντρο μαγνήτισαν την αγάπη του κοινού και αμέσως έγιναν η απόλυτη συνεργασία της χρονιάς.

Φέτος, έρχονται να συνεχίσουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο πλευρό ενός άλλου καλλιτέχνη, του Γιώργου Τσαλίκη, που είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα.

Οι καλλιτέχνες θα ενώσουν τα πολύ διαφορετικά τους ρεπερτόρια και το αποτέλεσμα να είναι ομολογουμένως κάτι πολύ ανατρεπτικό σε όσα έχουμε συνηθίσει και πολύ γρήγορα θα αναδειχθεί σε ένα από τα σχήματα του φετινού χειμώνα.

Μια πρεμιέρα που, αναμφίβολα, περιμένουμε να δούμε με μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία αφού και το συγκρότημα και ο τραγουδιστής έχουν τα φόντα και την εμπειρία να μας παρουσιάσουν κάτι που θα ξεσηκώσει το κοινό για τα καλά και θα μας χαρίσει διασκέδαση άνευ προηγουμένου!

Το 4711 στο Μαρουσι

Η Αυτοκίνηση φέτος, και για ακόμα μια φορά, αλλάζει όνομα και σύσταση και μετονομάζεται και πάλι σε 4711! Η πρώτη φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2014, όταν με επιτυχία το 4711 μεταφέρθηκε από το κέντρο και το Κολωνάκι, στη λεωφόρο Κηφιασίας 7 και το Μαρούσι.

Τότε, το 4711 στεγάστηκε εκεί έχοντας επικεφαλής του σχήματός του τον Διονύση Σχοινά με τον οποίο είχε μόνιμη συνεργασία μέχρι και την περασμένη σεζόν. Ύστερα από έξι χρόνια συνεργασίας και επιτυχίας, ο Διονύσης Σχοινάς και το 4711 διακόπτουν την παράλληλη αυτή πορεία τους και ανοίγουν νέους δρόμους στη διασκέδαση της Αθήνας.

Δεν είναι όμως μονάχα αυτό, αλλά και το 4711 αποχωρεί από την οδό Σινά στο Μαρούσι και επιστρέφει και πάλι στον θρυλικό χώρο της Αυτοκίνησης από όπου θα μας χαρίσει μια μοναδική συνεργασία που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα συνεχίσει την επιτυχία.

Γιώργος Τσαλίκης Onirama ανεβαίνουν στη σκηνή του για πρώτη φορά και φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή τη μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται να αγαπηθεί πολύ από το κοινό και να γίνει το νούμερο ένα talk of the town!

4711 ΜΑΡΟΥΣΙ – 4711 ΑΘΗΝΑ 2018 – 2019

4711 ΣΧΟΙΝΑΣ 2017-2018 ΜΑΡΟΥΣΙ

 

Το τηλεφωνο κρατησεων για το 4711

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το 4711στο Μαρουσι είναι

211-7707770 , 6977191746 ( whats up)

 

Κρατηση στο 4711 στΟ Μαρουσι στην Αθηνα

Για κρατήσεις επικοινωνείστε στο 211-7707770.   σε μια ακόμη εκθαμβωτική χρονιά με πολλές εκπλήξεις με με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που αναμένεται να ενθουσιάσει όσους εμπιστευτούν την διασκέδαση τους στο συγκεκρμένο νυχτερινό κέντρο . Στο 4711 μαγαζί αναμένεται το αδιαχώρητο για ακόμη έναν χειμώνα και πιο συγκεκριμένα για το χειμώνα.

Η Φοιτητικη προσφορα στο 4711

Για το 4711 Αυτοκίνηση στο Μαρούσι που θα τραγουδήσουν οι Onirama – Γιωργος Τσαλίκης το χειμώνα 2018-2019  μπορείτε να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή στην φιάλη αλλά και με φοιτητική προσφορά.

4711 Clunb στην Αθηνα

Μέσα σε ένα κλίμα απόλυτου πάρτι, ο τραγουδιστής συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης στην πόλη και να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διασκέδασης.

Κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων, το 4711 club αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διασκέδασης, ενώ τώρα, έχοντας μπει το νέο έτος, συνεχίζει να αποτελεί έναν από τα αγαπημένα μέρη διασκέδασης στο Μαρούσι.

Η τιμη εισοδου στο Μπαρ και στο μπουκαλι

Στο 4711 η τιμή-τιμες της φιάλης  που θα εμφανιστουν οι Ονιραμα – Τσαλίκης είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κανονική τιμή φιάλης στο 4711 Σχοινάς  150/4 | Φοιτητική προσφορά 120/6

ΣΑΒΒΑΤΟ: Κανονική τιμή φιάλης στο 4711 Σχοινάς 150/4 | Φοιτητική προσφορά 130/

*** ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΣΤΑΝΤ  ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ***

Η διευθυνση του 4711

Η διευθυνση του 4711 που θα τραγουδήσουν οι Ονιραμα φέτος το χειμώνα ειναι Λεωφόρος Κηφισίας 7 ( πρώην Αυτοκίνηση )στο ΜΑρούσι

ο Διονυσης Σχοινας στο 4711

Όσο ο χειμώνας προχωρά, πολλές είναι οι αλλαγές που γίνονται στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας. Νέα σχήματα προστίθενται, παλιά σχήματα ολοκληρώνονται, ενώ και κάποια, συνεχίζουν τη σταθερή επιτυχία τους. Ένα από αυτά και το σταθερό δίδυμο διασκέδασης στην πόλη, που δεν είναι άλλο από το 4711 Διονύσης Σχοινάς. Για έκτη συνεχόμενη σεζόν, 4711 Σχοινάς ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποτελούν έναν από τους βασικούς προορισμούς διασκέδασης στα βόρεια προάστια και τη λεωφόρο Κηφισίας.

Ο Διονύσης Σχοινάς, μπορεί να ξεκίνησε την πορεία του στις αρχές των 90s, ωστόσο μέχρι και σήμερα, δύο δεκαετίες αργότερα, η επιτυχία για εκείνον συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Την τελευταία πενταετία ο καλλιτέχνης έχει βρεθεί ξανά στο προσκήνιο για τα καλά και οι εμφανίσεις του στο 4711 Σχοινας έχουν αγαπηθεί από το κοινό όσο τίποτε άλλο. Πριν πέντε σεζόν, και όσο το 4711 βρισκόταν ακόμα στο κέντρο της Αθήνας και το Κολωνάκι, ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Λαϊνά, τον μαέστρο του, ξεκίνησαν μια σειρά εμφανίσεων και κατάφεραν μέσα σε λίγο μόλις καιρό να αναδειχθούν σε ένα από τα πιο hot σχήματα της Αθήνας. Η επιτυχία φυσικά τους οδήγησε σε δεύτερη σεζόν συνεργασίας αλλά και σε επόμενες, φτάνοντας αισίως μέχρι και φέτος. Παράλληλα, ενώ τους χειμώνες ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζεται στο 4711 της Αθήνας, το καλοκαίρι παραμένει πιστός στο στέκι τραγουδώντας στο αντίστοιχο κέντρο της Μυκόνου. Διονύσης Σχοινάς 4711 αποτελούν πλέον ένα ενιαίο brand της νύχτας που μπορεί να ανταγωνιστεί κάθε μεγάλο σχήμα και πίστα.

Η περιοχή πλέον έχει συνδέσει τη διασκέδασή της με το όνομα του νυχτερινού κέντρου αλλά και του καλλιτέχνη. 4711 Σχοινάς Μαρούσι αποτελούν έναν ισχυρό συνδυασμό στη διασκέδαση και φέτος, που έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις προτίμησης. Από τη μία, στο 4711 Σχοινάς τιμές είναι προσιτές, σε σχέση με άλλα κέντα της πόλης, ενώ από την άλλη το κέφι που καταφέρνει να δημιουργήσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχουν συμβάλλει στην ανάδειξη του κέντρου σε μια από τις πρώτες θέσεις προτίμησης. Στην Αθήνα 4711 Σχοινάς έχουν αφήσει, εδώ και χρόνια, ανεξίτηλο το σημάδι τους και συνεχίζουν  ακάθεκτοι την πορεία επιτυχίας. Η διεύθυνση για το νυχτερινό κέντρο 4711 Μαρουσι είναι Σίνα 7, κοντά στη Λεωφόρο Κιφησίας.

Ο Διονυσης Σχοινας εμφανίζεται στο 477 στο Μαρουσι

Το αγαπημένο στέκι μετρά πλέον πορεία αρκετών χρόνων στη νύχτα και αποτελεί έναν από τους βασικούς προορισμούς διασκέδασης στην πόλη. Ξεκίνησε την πορεία του από το Κολωνάκι και στη συνέχεια μετακινήθηκε προς τα βόρεια προάστια, αλλάζοντας και εκεί δύο φορές στέκι. Ο λόγος; Φυσικά η τεράστια απήχηση του προγράμματος του Διονύση Σχοινά που έκανε τον κόσμο να συρρέει για να τον απολαύσει, με αποτέλεσμα την ανάγκη για χρήση μεγαλύτερου χώρου για να καλύψει τις νέες ανάγκες. Από την οδό Σίνα 7, στο Μαρούσι, μας υποδέχεται φέτος για δεύτερη σεζόν και μας παρουσιάζει ένα σούπερ απογειωτικό πρόγραμμα. Πέρα από τις προσιτές τιμές, το κέντρο σου δίνει την ευκαιρία να έχεις εύκολα του τραπέζι του, μιας και στο 4711 Σχοινας κράτηση είναι πανεύκολη μέσω τηλεφώνου. Το μόνο που έχει κανείς να κάνει είναι να βρει το 4711 Σχοινάς τηλέφωνο κρατήσεων και να κάνει εύκολα και άμεσα τη κράτησή του.

4711 sxoinas 2017 - 2018

Οι μερες λειτουργίας του 4711

Ενώ κανείς θα περίμενε το πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά να είναι γεμάτο με τις αμέτρητες επιτυχίες του από την αρχή έως και το τέλος του, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ελάχιστες από τις επιτυχίες του καλλιτέχνη ακούμε σε αυτό, όπως «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Το δαχτυλίδι» και μερικές ακόμα. Το βασικό κομμάτι ωστόσο καλύπτεται από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα και όχι μόνο, ικανοποιώντας όλα τα γούστα. Από τα πιο ελαφριά ποπ, μέχρι και τα πιο αγαπημένα λαϊκά και χορευτικά τραγούδια, όλα τα είδη έχουν θέση στο πρόγραμμα του καλλιτέχνη, που δίνει κάθε φορά τον καλύτερο εαυτό του κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Φέτος, έχοντας πλέον εξοικειωθεί με τον νέο χώρο αλλά και όντας πιο συνδεδεμένος από ποτέ με το 4711, ο Διονύσης Σχοινάς μας παρουσιάζει μια από τις καλύτερες χρονιές του στο δημοφιλές κέντρο.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ένα ξέφρενο πάρτι πραγματοποιείται στην οδό Σίνα 7, στο Μαρούσι, όπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στεγάζεται το 4711. Ο Διονύσης Σχοινάς βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά στα καλύτερά του και μέσα από ένα σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑ 2017-2018

Που εμφανίστηκε ο Σχοινας πιο παλιά

Ένας ακόμα χειμώνας μεγάλης επιτυχίας και τέλειας συνεργασίας έρχεται να προστεθεί για το δίδυμο 4711 Διονύσης Σχοινάς. Ένα από τα σχήματα μάλιστα που παραμένουν για πολύ καιρό ενεργά στο χάρτη της χειμερινής διασκέδασης στην πρωτεύουσα. Διονύσης Σχοινάς 4711 ξεκινούν τις εμφανίσεις τους το φθινόπωρο, ενώ τις ολοκληρώνουν την άνοιξη του 2017, όταν ο τραγουδιστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να τραγουδήσει στη Μύκονο και το 4711 στο αγαπημένο νησί των Ανέμων. Μια από τις μακροβιότερες συνεργασίες είναι πια η συνεργασία καλλιτέχνη και κέντρου και όπως όλα δείχνουν η αγάπη του κοινού είναι τόσο μεγάλη που θα κρατήσει ακόμα για πολλές σεζόν.

4711 μπουζουκια Αθηνας

Μια συνεργασία που θα αφήσει και φέτος το στίγμα της στην Αθήνα με χρυσά γράμματα και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Διονύσης Σχοινάς 4711 είναι το πιο hot δίδυμο διασκέδασης που παραμένει στην πρώτη θέση της αγάπης του κοινού και μας ξεσηκώνει για τα καλά. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, το αγαπημένο9 στέκι αποτελεί τον έναν και μοναδικό προορισμό διασκέδασης, που το κοινό κατακλύζει κάθε φορά. Αν θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης που θα θυμάσαι για πολύ καιρό, αυτός είναι ο απόλυτος και πιο δοκιμασμένος προορισμός, καθώς μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια συνεργασίας, 4711 Διονύσης Σχοινάς μας έχουν αποδείξει ότι αποτελούν μια εγγυημένη διασκέδαση που θα σε κάνει να περάσεις μερικές από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές. Η επιτυχία συνεχίζεται, η ζήτηση εξακολουθεί να είναι τεράστια από το κοινό και το μόνο βέβαιο είναι πως αν δεν έχεις επισκεφθεί ακόμα το 4711 Μαρούσι θα πρέπει να κάνεις την κράτησή σου πολύ σύντομα! Μέχρι σχεδόν το τέλος της άνοιξης, καλλιτέχνης και κέντρο συνεχίζουν ακάθεκτοι να μας χαρίζουν τις πιο απογειωτικές βραδιές στην πόλη και να διατηρούν τη διασκέδαση σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς είναι από τους παλιούς, έμπειρους και σοβαρούς Έλληνες τραγουδιστές. Το ρεπερτόριο του μπορεί να χαρακτηριστεί ποπ με εναλλακτικούς και ελαφρά λαϊκούς στίχους. Τα τραγούδια, τα οποία έχει κυκλοφορήσει αγγίζουν τις καρδιές των θαυμαστών του και τους δημιουργούν ένα όμορφο συναίσθημα. Ο Διονύσης Σχοινάς θέλει πάντα να κάνει αυτό που νιώθει και αγαπά, αυτό που τον εκφράζει. Είναι προσγειωμένος και δουλεύει σκληρά πάνω στην μουσική. Απόδειξη ότι συνεχίζει ακόμα και σήμερα να απασχολεί τον χώρο της μουσικής σκηνής και να μας απογειώνει με νέες επιτυχίες. Δεν προτιμάει τα μπουζούκια και τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα, προτιμά εναλλακτικές μορφές διασκέδασης και καλά ψαγμένα μαγαζιά, τα ποία και επιλέγει για να τραγουδήσει. Είναι παντρεμένος και φουλ ερωτευμένος με την τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία και τον βοήθησε στα πρώτα του μουσικά βήματα, τον γνώρισε σε ανθρώπους της μουσικής, ενώ εμφανιζόταν μαζί του σε μαγαζιά εκείνης της εποχής. Ο Διονύσης Σχοινάς ασχολήθηκε από πολύ μικρός με την μουσική, ενώ μεγάλωσε, ακούγοντας παλιό λαϊκό τραγούδι. Ξεκίνησε να τραγουδά σε συνοικιακά μαγαζιά, ενώ παράλληλα σπούδαζε μουσική. Σίγα σιγά ανεβαίνει επίπεδο και αρχίζει να τραγουδά σε μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα δίπλα σε μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές, όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Καίτη Γαρμπή ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Βαρδής και ο Δημήτρης Κοντολάζος. Αρχίζει να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό και το 1994 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Πρώτη αγάπη”, σε συνεργασία με τον Φοίβο, με τον οποίο θα συνεχίσει μαζί και τα επόμενα χρόνια. Ακολουθούν μέχρι σήμερα πάνω από 10 δίσκοι, με πολλά τραγούδια του να μένουν για πάντα στην μνήμη μας. Αξιοσημείωτο είναι ότι και ο ίδιος γράφει μόνος του πολλά από τα κομμάτια, αποδεικνύοντας ότι είναι και πολύ καλός συνθέτης και στιχουργός. Ο Διονύσης Σχοινάς έχει τραγουδήσει σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά και clubs σε όλη την Ελλάδα, αλλά έχει πραγματοποιήσει και αρκετές συναυλίες. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στο 4711, όπου και θα βρίσκεται και τον χειμώνα 2015-2016. Μάλιστα, φέτος, επέστρεψε πολύ δυνατά στην δισκογραφία και κυκλοφόρησε το τραγούδι “Ομορφαίνεις την ζωή μου”, το έγινε ήδη μεγάλη επιτυχία.

Το μαγαζί 4711

Το μαγαζί 4711 Αθηνα στο Μαρούσι στεγάζεται τα τελευταία 2 χρόνια στο χωρό του παλιού Palais Roayal δίπλα στον μεγάλο κτήριο του ΟΤΕ στην Λεωφόρο Κηφισίας . Ενας υπεροχα διαμορφωμένος χώρος για τις ανάγκες των εμφανίσεων του Διονύση Σχοινά που μαγευει όλους όσους το επισκέπτονταις

0/5 (0 Reviews)

Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα