211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΥΤΟΝ | Παρέλαση επωνύμων για ακόμα μια εβδομάδα!

ΥΤΟΝ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιτυχία συνεχίζεται για τον Νίκο Βέρτη!

Στην καλύτερη φάση του βρίσκεται ο Νίκος Βέρτης το τελευταίο διάστημα! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε για ακόμα μια χρονιά στην πίστα του ΥΤΟΝ, όπου πραγματικά επικρατεί ο απόλυτος πανικός! Κάθε εβδομάδα, πλήθος κόσμου συρρέει για να απολαύσει το εντυπωσιακό του πρόγραμμα. Ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί επώνυμοι Έλληνες, τόσο συνάδελφοι του καλλιτέχνη όσο και όχι.

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν στο κέντρο την περασμένη σεζόν, ο Λευτέρης Πανταζής, που ανέβηκε στην πίστα μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά και οι Droulias Brothers. Δες φωτογραφίες από το περασμένο Σαββατοκύριακο και τις επώνυμες επισκέψεις στην παρακάτω gallery.

Παράλληλα, ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται στο απόλυτο προσκήνιο και δισκογραφικά, αφού πριν λίγες μόλις μέρες κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με τίτλο «Ερωτευμένος», από όπου αναμένεται να ξεπηδήσουν πολλές μεγάλες επιτυχίες. (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Και η επιτυχία συνεχίζεται και από τον χώρο του ΥΤΟΝ κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ! Mια συνεργασία που την περασμένη σεζόν κέρδισε τις εντυπώσεις και φέτος έρχεται να επαναληφθεί ξανά με την ίδια επιτυχία. Κάθε Σαββατοκύριακο, Νίκος Βέρτης και ΥΤΟΝ έρχονται και φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης, όπως κανείς άλλος!

ΥΤΟΝ | Παρέλαση επωνύμων για ακόμα μια εβδομάδα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024