211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Θηβαίος: Πού ξεκινά εμφανίσεις ο αγαπημένος καλλιτέχνης;

Χρήστος Θηβαίος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνει την πρεμιέρα του; 

Επιστρέφει σε ζωντανές εμφανίσεις ο Χρήστος Θηβαίος με μία σειρά νέων μουσικών παραστάσεων που ονομάζονται «Βόλτα στα Εξάρχεια» και θα πραγματοποιηθούν στη σκηνή της Σφίγγα Live.

Anodos Live Stage: Ποιοι καλλιτέχνες έρχονται στη θέση του Κωστή Μαραβέγια;

Η πρεμιέρα του αγαπημένου καλλιτέχνη θα γίνει το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου και έκτοτε το σχήμα θα είναι κοντά στο κοινό κάθε Σάββατο μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου.  Μαζί του τραγουδούν οι String Demons, ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Κλασικά τραγούδια της ελληνικής ροκ σκηνής, τόσο δικά του όσο και άλλων πολύ αγαπημένων καλλιτεχνών έρχονται να γεμίσουν το πρόγραμμα του καλλιτέχνη και να παρουσιάσουν στο κοινό μια ακόμα μοναδική μουσική εμπειρία. Για 5 Σάββατα, ο ερμηνευτής είναι μαζί μας για να μας χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που θα αγαπηθεί από το κοινό του και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Αθήνα και τη διασκέδασή της. Η σκηνή Σφίγγα βρίσκεται στα Εξάρχεια και στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής. Δες παρακάτω την αφίσα του σχήματος!

Χρήστος Θηβαίος: Πού ξεκινά εμφανίσεις ο αγαπημένος καλλιτέχνης;

Χρήστος Θηβαίος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024