211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βοτανικός: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο του σχήμα;

ο Μακης Δημακης καο Σταματης Γονιδης τραγουδουν στον Βοτανικό
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γονίδης – Δημάκης ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω

Ο Βοτανικός ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας με ένα σχήμα που θα μας ξεσηκώσει για τα καλά! Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

Πότε είναι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα; Από την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου , το σχήμα θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις και θα γίνει το απόλυτο δίδυμο του φετινού χειμώνα. Μαζί τους ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, που θα δώσει τη δική τους νότα στο πρόγραμμα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Μάκη Δημάκη θα φέρνουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας. Για τον δεύτερη θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που θα βρεθεί στην εν λόγω πίστα, αφού πέρσι έκανε το ντεμπούτο σε αυτήν (αλλά και στην αθηναϊκή διασκέδαση) και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτή τη φορά, επιστρέφει έχοντας στο πλευρό του ένα μεγάλο και πολύ αγαπημένο όνομα και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση και φέτος. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα. Δες παρακάτω την ανάρτηση του κέντρου για την ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας.

Βοτανικός: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο του σχήμα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024