211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Τέλος εμφανίσεων σήμερα για Γαρμπή – Σχοινά

γαρμπή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια σειρά εμφανίσεων που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μέσα στον Φεβρουάριο 2024 έκανε την πρεμιέρα της στον χώρο του «Voodoo Athens» και έκλεψε τις εντυπώσεις. Για πρώτη φορά είδαμε την Καίτη Γαρμπή στον συγκεκριμένο νυχτερινό χώρο και φυσικά η συνεργασία αυτή αγαπήθηκε όσο καμία άλλη τις Παρασκευές στην Αθήνα.

Μαζί της, το πρόγραμμα ολοκληρώνει ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, ο οποίος είναι πλέον ένας σταθερός συνεργάτης της. Τον βλέπουμε μαζί της τόσο σε πίστες όσο και σε συναυλίες – όπως θα τον δούμε μαζί της και στην επερχόμενη μίνι περιοδεία της στην Αυστραλία μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πλέον, ύστερα από μερικούς μήνες αδιαπραγμάτευτης επιτυχίας, κι έχοντας αποτελέσει ένα δυναμικό δίδυμο στην Αθήνα, ήρθε η ώρα να ρίξουν αυλαία. Συγκεκριμένα, απόψε, 10 Μαϊού 2024, θα είναι η τελευταία βραδιά που θα δούμε Καίτη Γαρμπή και Δημήτρη Σχοινά στον  χώρο αυτό, με μια τελευταία χωντ5ανή εμφάνιση που θα ξεσηκώσει.

 

Voodoo Athens: Τέλος εμφανίσεων σήμερα για Γαρμπή – Σχοινά

Στη συνέχεια, θα περιμένουμε τα επόμενα βήματά της. Θα την δούμε άραγε και πάλι το καλοκαίρι σε κάποια πίστα της Αθήνας. Ακούγονται διάφορα σενάρια όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα μέχρι στιγμής. Εν αναμονή κάποιας επίσημης ανακοίνωσης λοιπόν, ενώ μετράμε αντίστροφα τον χρόνο για το αποψινό, φαντασμαγορικό φινάλε.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024