211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βασίλης Καρράς: Τα συγκινητικά λόγια για τις Μέλισσες

Βασίλης Καρράς εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η συνάντησή του με τον Χρήστο Μάστορα επί σκηνής στη Θεσσαλονίκη

Βασίλης Καρράς και Χρήστος Μάστορας μοιράστηκαν τη σκηνή στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και χάρισαν μια μοναδική βραδιά στο κοινό της συμπρωτεύουσας. Κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους, ο Βασίλης Καρράς μίλησε για τον τραγουδιστή με τα καλύτερα λόγια.

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

«Λίγα συγκροτήματα κρατιούνται στη διάρκεια του χρόνου, γιατί υπάρχει πάντα το “εγώ” και το “εσύ”. Tα παιδιά άντεξαν στο χρόνο και τους εύχομαι να αντέξουν κι άλλο, μέχρι το τέλος της καριέρας τους, να είναι ενωμένοι, γιατί δύσκολα στην Ελλάδα κρατιέται ενωμένο συγκρότημα ρε παιδιά!», είπε ο σπουδαίος τραγουδιστής για τον frontman και το συγκρότημα. Δες το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Παράλληλα, αναμένουμε την επόμενη συνεργασία του διάσημου τραγουδιστή που θα είναι στην πίστα της Ιεράς Οδού και φέτος. Μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Χρήστο Χολίδη. Μια μουσική συνύπαρξη που αναμένουμε πολύ να δούμε και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό της Αθήνας. Πολύ σύντομα θα έχουμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας της πρεμιέρας.

Βασίλης Καρράς: Τα συγκινητικά λόγια για τις Μέλισσες

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024