211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΒΑΝΔΗ ΧΟΛΙΔΗΣ ΘΕΑ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αναβολή πρεμιέρας για Δέσποινα Βανδή και Χρήστο Χολίδη

Ένα από τα πιο καυτά σχήματα του φετινού καλοκαιριού ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του Θέα οσονούπω και να γεμίσει τα βράδια μας με την καλύτερη  διασκέδαση στην πόλη. Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Χολίδης έρχονται για πρώτη φορά μαζί σε πίστα και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή της πόλης.

Ωστόσο, οι φανατικοί θαυμαστές τους που περίμεναν πως και πως τη μεγάλη πρεμιέρα που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 6 Μαΐου, θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή τελικά, μιας και η πρεμιέρα αναβάλλεται για λίγο αργότερα. Ποια είναι η νέα ημερομηνία του πρώτου ραντεβού των δύο τραγουδιστών με τους θαυμαστές τους;

Μία εβδομάδα αργότερα μεταφέρθηκε αυτή η πρεμιέρα και κάπως έτσι, θα δούμε Δέσποινα Βανδή Χρήστο Χολίδη να ανεβαίνουν στην πίστα του Θέα την ερχόμενη Παρασκευή, 13 Μαΐου. Την ανακοίνωση έκαναν οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου μέσα από μία ανάρτηση στο page του μαγαζιού στο Facebook. Για την ακρίβεια, αυτό ήταν το ποστ που έκανε το δημοφιλές στέκι:

Screenshot_1

Λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν για τη μεγάλη πρεμιέρα, που θα έρθει με φόρα να ξεσηκώσει τη νυχτερινή ζωή στην Αθήνα, το καλοκαίρι αυτό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024