211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τόλης Βοσκόπουλος: Μαγική βραδιά στο Κατράκειο

ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδαει με μπλε κουστουμι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βράδυ της Τρίτης ο τραγουδιστής χάρισε μια μοναδική βραδιά

Ο Τόλης Βοσκόπουλος συνεχίζει να είναι κοντά στο κοινό του και το καλοκαίρι και μάλιστα με τον πιο καλοκαιρινό τρόπο, που δεν είναι άλλο από τις σειρές συναυλιών του. Το Κατράκειο Θέατρο του Πειραιά, τον υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης, 11 Ιουλίου, και ο τραγουδιστής μαγνήτισε φυσικά τα βλέμματα, χαρίζοντας μια ακόμα βραδιά γεμάτη επιτυχίες.

Αγαπημένα τραγούδια δεκαετιών ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το πρόγραμμά του και μας χάρισαν μια μοναδική βραδιά από το αγαπημένο θέατρο. Στην ξεχωριστή βραδιά, το παρών έδωσαν, εκτός από το κοινό του και πολλές επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα σε αυτές η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου με την κόρη τους, αλλά και η Βάνα Μπάρμπα.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Μίμης Πλέσσας, αφού οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί και τον χειμώνα που μας πέρασε στον χώρο του Baraonda, όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, ο πρώτος ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της βραδιάς και οι δυο τους κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Τόλης Βοσκόπουλος: Μαγική βραδιά στο Κατράκειο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024