211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης και Josephine συνεχίζουν τη συνεργασία τους – Πού;

Θοδωρής Φέρρης και Josephine στο μπαρμπαρέλα - αφίσα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε κάνουν πρεμιέρα οι δύο καλλιτέχνες; 

Ο Θοδωρής Φέρρης επέστρεψε για μια ακόμα σεζόν στην πίστα του Posidonio, φέρνοντας μαζί του απίστευτη ενέργεια και διάθεση. Με τη συνοδεία της εκρηκτικής Josephine, οι δύο καλλιτέχνες άναψαν φωτιές στο αγαπημένο και ιστορικό στέκι της παραλιακής, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που κλέβει τις καρδιές του κοινού, όπως πάντα.

Κάθε Παρασκευή – δες εδώ όλα τα σχήματα της Παρασκευής – και Σάββατο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η εκρηκτική performer ήταν και πάλι κοντά στο κοινό τους. Ύστερα από εφτά μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων, το σχήμα έριξε αυλαία στις 20 Ιανουαρίου 2024.

Τώρα, η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, η οποία καλά κρατεί εδώ και καιρό, θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Stage. Οι δύο τραγουδιστές έρχονται να πάρουν τη σκυτάλη από τον Διονύση Σχοινά και τον Στέλιο Ρόκκο, το σχήμα που είδαμε πολύ πρόσφατα να κάνει φινάλε σε αυτή τη σκηνή.

Η πρεμιέρα τους θα γίνει την επόμενη Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024, και έκτοτε το σχήμα θα είναι κοντά στους Θεσσαλονικείς, με ένα μοναδικό πρόγραμμα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο που θα ξεσηκώσει το κοινό και αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας τη χειμερινή σεζόν 2024.

Θοδωρής Φέρρης και Josephine συνεχίζουν τη συνεργασία τους – Πού;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024