211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θέμης Αδαμαντίδης | Για μια και μοναδική εμφάνιση στον Πειραιά

ο Θέμης Αδαμαντίδης στην συναυλια του στο Πειραια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πού και πότε θα δούμε τον καλλιτέχνη;

Ο Θέμης Αδαμαντίδης,  μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές που “γέννησε” η ελληνική δισκογραφία τις τελευταίες δεκαετίες, που είναι ικανή να ερμηνεύσει όσο λίγοι σύγχρονοι ερμηνευτές, τα μεγάλα λαϊκά μας τραγούδια και να αποδώσει στο μέγιστο το συναίσθημά τους, επιστρέφει με μια νέα και μοναδική εμφάνιση στον Πειραιά και το Βεάκειο Θέατρο.

Δες επίσης:Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Πότε θα εμφανιστεί στην Τεχνόπολη;

Για την ακρίβεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου και θα χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο κοινό του, που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Δες επίσης:Vegas | Η νέα τους επιτυχία «Παίξε μπάλα» έρχεται

Toν καλλιτέχνη απολαύσαμε τον περασμένο χειμώνα στην πίστα του North Live Stage, μαζί με τον Ανδρέα Στάμο. Εκεί εμφανίστηκαν 7 συνεχόμενους μήνες και χάρισαν στο κοινό μια μοναδική σειρά εμφανίσεων. Το τραγουδιστή θα δούμε και πάλι εκεί, σε νέες εμφανίσεις, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε, θα βρίσκεται κοντά στο κοινό του με μοναδικές συναυλίες και εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις, έχοντας στις αποσκευές του τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, που αγαπάμε εδώ και χρόνια, αλλά και το τελευταίο του τραγούδι που κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου, Μάζεψέ τα και φύγε.

Θέμης Αδαμαντίδης | Για μια και μοναδική εμφάνιση στον Πειραιά

Θέμης Αδαμαντίδης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024