211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro: 3 μήνες απόλυτης επιτυχίας στην Αθήνα

Teatro
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νότης Σφακιανάκης – Βασίλης Καρράς, οι απόλυτποι πρωταγωνιστές της διασκέδασης

Στις 4 Νοεμβρίου το Teatro άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο κοινό, ύστερα από μια μακρά απουσία μηνών από τη νυχτερινή διασκέδαση. Νότης Σφακιανάκης και Βασίλης Καρράς ένωσαν τις δυνάμεις τους στη δεύτερη συνάντησή τους επί σκηνής στην πορεία τους και έγιναν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της αθηναϊκής διασκέδασης.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες ανεβαίνουν στην πίστα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το λόγο που έχουν παραμείνει νούμερο ένα στην προτίμηση του κοινού εδώ και δεκαετίες. Καρράς – Σφακιανάκης είναι το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης και φέτος, που συνεχίζει ακάθεκτο τις εμφανίσεις.

Σήμερα, το αγαπημένο στέκι κλείνει το πρώτο τρίμηνο αππόλυτης επιτυχίας και φυσικά συνεχίζει ακάθεκτο και με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας την πορεία του στη νύχτα. Τα καλύτερα και πιο ανεβαστικά βράδια μπορεί να ζήσει κανείς από τον χώρο του Teatro κάθε εβδομάδα, με τα δύο μεγαθήρια του λαϊκού τραγουδιού να δίνουν ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες. Πάρε μία μικρή γεύση από όλα όσα απολαμβάνει κανείς στο Teatro κάθε εβδομάδα,

#teatromusichall #notissfakianakis #bouzoukia #kratisinow #nightlife

A video posted by kratisinow.gr (@kratisinow.gr) on

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024