211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τάμτα | Νέο τραγούδι για την αγαπημένη τραγουδίστρια

η Τάμτα σκεφτεται το νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος θα είναι ο τίτλος του;

«Πες μου αν τολμάς» ονομάζεται το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Τάμτα που ετοιμάζεται να μας συστήσει πολύ σύντομα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πανέτοιμη να κυκλοφορήσει ακόμα ένα single που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα μας χαρίσει μια ακόμα επιτυχία ανάμεσα στις πολλές.

Δες επίσης: Βαλάντης | Επιστρέφει με νέο τραγούδι

Η τελευταία κυκλοφορία της τραγουδίστριας ήταν το καλοκαίρι με το τραγούδι Ήλιους και Θάλασσες που είχε αγαπηθεί πολύ από το κοινό της και φυσικά κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και τώρα.

Δες επίσης: Frangelico | Τέλος εμφανίσεων για τον Νίκο Μακρόπουλο

Παράλληλα, η διάσημη καλλιτέχνιδα συνεχίζει την επιτυχία στο BOX Athens κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρέα με τις Μέλισσες, ενώ από τις 3 Φεβρουαρίου θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Cabaret στο Θέατρο Παλλάς στο θρυλικό ρόλο της Sally Bowles που έχει υποδυθεί η αξεπέραστη Λάιζα Μινέλι. Αναμφίβολα, μια από τις πιο δημιουργικές χρονιές για την αγαπημένη τραγουδίστρια που βρίσκεται και πάλι στο απόλυτο επίκεντρο με τις επιλογές και τις δουλειές της. Εν αναμονή λοιπόν της νέας της αυτής κυκλοφορίας που θα δούμε πολύ σύντομα αλλά και της επερχόμενης πρεμιέρας της στο διάσημο μιούζικαλ που έρχεται επίσης πολύ σύντομα.

 Τάμτα | Νέο τραγούδι για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024