211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος: Συγκινημένος στην πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του αδερφού του

Στέλιος Ρόκκος τραγουδάει στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και τελευταία εμφάνιση στο Barbarella Live Party.

Την πρώτη του εμφάνιση μετά τον θάνατο του αδερφού του πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Στέλιος Ρόκκος στο Barbarella Live Partyστο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Μάλιστα, η βραδιά αυτή ήταν και η τελευταία για σχήμα. Ύστερα από το πολύ δυσάρεστο γεγονός, οι δύο καλλιτέχνες επέστρεψαν για να κάνουν απλά το φινάλε τους.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά, το σχήμα έκανε το μεγάλο φινάλε του στις 13 Ιανουαρίου 2024.

Ο τραγουδιστής από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου εμφανίστηκε εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε από καρδιά όλον τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε και η σύζυγός του, Λελέ, η οποία δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της με τα λόγια του τραγουδιστή.

Στέλιος Ρόκκος: Συγκινημένος στην πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του αδερφού του

 

O αδελφός του αγαπημένου καλλιτέχνη, Νίκος, εντοπίστηκε νεκρός αφού είχε πάει για ψάρεμα στα τέλη Δεκεμβρίου. O 50χρονος, ο οποίος ήταν ψαροντουφεκάς, αγνοούνταν για ώρες, με τη σορό του να εντοπίζεται στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος, στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Ήταν η δεύτερη τραγωδία για τον τραγουδιστή, αφού είχε χάσει, πριν από δύο χρόνια, τον άλλο αδελφό του, Κώστα, σε ηλικία 50 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Τον περασμένο χειμώνα τον Ρόκκο απολαύσαμε σε μία σειρά εμφανίσεων στην Πύλη Αξιού μαζί με τη Λένα Ζευγαρά, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς ολοκλήρωσε τη σειρά εμφανίσεών του Box Athens. Μέχρι να δούμε αυτό το νέο σχήμα στην Αθήνα (αν συμβεί αυτό) δες τα μπουζούκια της Αθήνας και αναλυτικά αυτή τη στιγμή ποια είναι τα Μπουζουκια Αθηνας που είναι ανοιχτά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024