211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος – Αμαρυλλίς | Συνεργάζονται ξανά επί σκηνής!

ο Στέλιος Ρόκκος με την Αμαρυλλίς τραγουδαει σε πιστα της Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε και πού ξεκινούν εμφανίσεις;

Τρία χρόνια μετά την συνεργασία τους στην πίστα του Έναστρον, μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Τάκη Ζαχαράτο, Στέλιος Ρόκκος και Αμαρυλλίς ετοιμάζονται να ανώσουν ξανά τις φωνές τους στην πίστα και να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Barbarella!

Δες επίσης:Club 22 | Ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους Πάνος Κιάμος – Αντύπας

Oι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν την μεγάλη τους πρεμιέρα την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, ενώ το πρόγραμμά τους θα ολοκληρώνει ο Παναγιώτης Κουφογιάννης που θα δώσει τη δική του νεανική νότα στο πρόγραμμα.

Δες επίσης:Anodos | Θεαματική πρεμιέρα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Οι καλλιτέχνες έρχονται να παραλάβουν το τιμόνι του προγράμματος πολύ σύντομα από αγαπημένους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο φέτος, όπως ο Τόνι Σφήνος και ο Βαλάντης! Εκεί,  θα τους απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή βράδυ, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τον Στέλιο Ρόκκο εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε στην Αθήνα και το Έναστρον με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα. Μια συνεργασία που έχει αναμφίβολα κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν στη διασκέδαση της Αθήνας. Και τώρα, ο τραγουδιστής γίνεται πρωταγωνιστής ΚΑΙ στη Θεσσαλονίκη.

Στέλιος Ρόκκος – Αμαρυλλίς | Συνεργάζονται ξανά επί σκηνής!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024