211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σταμάτης Γονίδης: Τι είπε για το τραγούδι της Eurovision;

Σταμάτης Γονίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο διάσημος καλλιτέχνης είπε τη δική του γνώμη για τη φετινή συμμετοχή.

Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη στο «MEGA» την Τετάρτη 20 Μαρτίου και μίλησε για πολλά θέματα εκτός από τις τρέχουσες εμφανίσεις του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τραγούδι των ημερών, το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι.

Σταμάτης Γονίδης: Τι είπε για το τραγούδι της Eurovision;

«Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο. Η παραξενιά πουλάει σήμερα, δεν πουλάει η ομορφιά. Η Σάττι είναι μια καλλιτέχνιδα που είναι κάπως πιο διαφορετική από τις άλλες, έχει ένα δικό της στυλ, έχει δικές της απόψεις για τα πράγματα γύρω της. Έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της και έχει μυαλό ξυράφι, είναι γάτα με πέταλα και πιστεύω ότι θα είναι μέσα στα καλύτερα που θα βγουν».

Για τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις απάντησε: «Μα, δεν έχω κάτι να πω. Δεν με ενοχλεί το ότι είμαι παππούς το ότι έχω 3 κορίτσια και 4 εγγόνια, αυτό είναι ευτυχία στη ζωή. Απλά είναι άσχημο και ενοχλητικό κάπως να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα και να μη με ρωτάνε για πράγματα της δουλειάς».

«Κάνω τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου μου τραγουδιού με τίτλο “Πώς να ξεχάσω”. Στον ελεύθερο χρόνο μου μ’ αρέσει να γραφώ ή να ζωγραφίζω. Η γυναίκα είναι έμπνευση για οτιδήποτε καλλιτεχνικό κάνω. Μια φορά, έκανα έκθεση ζωγραφικής για κάποια παιδάκια με προβλήματα υγείας και τα χρήματα πήγαν σε εκείνα», πρόσθεσε.

Πού τραγουδάει;

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη απολαμβάνουμε τον χειμώνα 2024 σε ζωντανές εμφανίσεις στο Posidonio μαζί με τον Στέλιο Ρόκκοκάθε Παρασκευή και Σάββατοτο απόλυτο σχήμα που ανακτά λάμψη στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Με εκείνον στο τιμόνι και τον Στέλιο Ρόκκο στο πλευρό του, θα μας χαρίσει φέτος ένα δυναμικό μουσικό ταξίδι που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Δείτε εδώ όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά Μπουζούκια της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024