211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τα Συναισθήματά Μου: Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφόρησε

Τα Συναισθήματά Μου στιχοι Ελλη Κοκκινου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η όγδοη δισκογραφική της δουλειά είναι εδώ. 

«Τα συναισθήματά μου» είναι ο νέος δίσκος της Έλλης Κοκκίνου που μόλις κυκλοφόρησε και πρόκειται για τη δέκατη δισκογραφική της δουλειά. Ανάμεσα στα τραγούδια του δίσκου και το «Κάποια Μέρα», σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου, που ήταν και ένα από τα κομμάτια του πρώτου της άλμπουμ, το 1997, και τώρα το επανηχογράφησε.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Το tracklist του άλμπουμ

1. Απόψε Κάτι Λείπει
2. Τι Έχω Τραβήξει
3. Να Την Αγαπάς
4. Μια Φωτογραφία
5. Όλα Λάθος
6.Η Αγάπη Αυτή
7. Κρατάει Χρόνια
8. Ξημερώματα Σαββάτου
9. Τάξε Μου
10. Κάποια Μέρα

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους 

«Πάει καιρός από το προηγούμενο άλμπουμ & ο λόγος είναι ότι ήθελα να σας παρουσιάσω μια δισκογραφική δουλειά την οποία αγαπώ & είμαι χαρούμενη που θα την μοιραστώ μαζί σας!

Ψάξαμε πολύ, ακούσαμε πάρα πολλά τραγούδια, ηχογράφησα ακόμη περισσότερα και φτάσαμε σε αυτά τα δέκα τραγούδια που αποτελούν “Τα Συναισθήματά Μου”.
Με μεγάλη χαρά συναντώ ξανά τους φίλους μου Γιάννη Φρασέρη & Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Δεν θα ξεχάσω τον ενθουσιασμό και το χαμόγελο του Γιώργου Κακοσαίου όταν ηχογραφούσαμε το “Τι Έχω Τραβήξει” καθώς και την ευγενική και ευαίσθητη πλευρά του Νίκου Σαρρή.

Με τους Χρήστο Σαντικάι -Γρήγορη Βαξαβανέλη περάσαμε τις πιο πολλές ώρες στο στούντιο δοκιμάζοντας τραγούδια , προσπαθώντας να βρούμε τι ταιριάζει καλύτερα!

Με τον Λεωνίδα Τζίτζο & τον Παναγιώτη Μπρακούλια μας δένει μια φιλιά-συνεργασία πολλών ετών. Ο Λεωνίδας πάντα με χαμόγελο & άπειρες κωμικοτραγικές ιστορίες , ενώ ο Παναγιώτης πάντα έτοιμος για πολύωρες συζητήσεις!

Σε όλα αυτά & σε πολλά άλλα, δίπλα μου ο Γιάννης Σολδάτος! Πάντα εκεί με τις ιδέες του, τα ξενύχτια του μαζί μου & την διαρκή έννοια του για να είναι όλα σωστά & οργανωμένα.

Μέσα σε όλα τα καινούρια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα με τεράστια συναισθηματική αξία & πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. “Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον Αντώνη Βαρδή σε στίχους Γιούλας Γεωργίου. 23 χρόνια μετά αποφασίσαμε οτι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να έρθει στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή & την Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βασίλη Γιαννόπουλο, Βίκυ Γεροθόδωρου, Doron Medalie, Αλέξανδρο Ελευθεριάδη για τα τραγούδια που έχετε ήδη ακούσει καθώς & σε όλους τους μουσικούς!

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στην Cobalt Music, Άννα-Μαρία Αντίππα,Μιχάλη Παπανικολάου,Αλεξία Ξένου,Δημήτρη Τσακούμη, Γιώργο Παπαδάκη!

Εύχομαι να αγαπήσετε τα τραγούδια μας όπως εμείς!Ας τραγουδήσουμε παρέα λοιπόν…», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε για το νέο της δίσκο.

Τα Συναισθήματά Μου: Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφόρησε

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024