211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ – ΦΩΤΑΕΡΙΟ

Σφακιανάκης Ζήνα στην ιερά Οδό 2014-2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΖΗΝΑ ΦΩΤΑΕΡΙΟ

Ολοένα και πιο έντονα ακούγεται τις τελευταίες μέρες το σενάριο για κοινή εμφάνιση του  Σφακιανάκη-Ζήνα στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο. Αν όντως, προκύψει αυτή η συνεργασία, θα μιλάμε τότε για ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του φετινού χειμώνα.

Νότης Σφακιανάκης και Πέγκυ Ζήνα συγκαταλέγονται στα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής με πολύχρονη παρουσία στο τραγούδι. Και οι δύο έχουν πρωταγωνιστήσει στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις. Συν τοις άλλοις, οι δισκογραφικές τους δουλειές έχουν φτάσει πολύ ψηλά σε δημοτικότητα, καθώς έχουν πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα και έχουν γίνει πολλές φορές πλατινένιοι.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε κλείσει η συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη με τους Vegas στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο. Όμως, κανείς δεν ξέρει ακόμα σίγουρα, αν ο γνωστός καλλιτέχνης θα ξεκινήσει εμφανίσεις με το νεανικό συγκρότημα καθώς δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Από την άλλη, η Πέγκυ Ζήνα θα ξεκινούσε προς το τέλος εμφανίσεις με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Καίτη Γαρμπή στο κέντρο Ιερά Οδός. Όμως, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποφάσισε να εγκαταλείψει και να τραγουδήσει αυτόν τον χειμώνα από το Tas stage. Έτσι, το πιθανότερο σενάριο ,μέχρι εκείνη την στιγμή, ήταν να συνεχίσουν μαζί Πέγκυ Ζήνα και Καίτη Γαρμπή.

Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν ανακοινώθηκε τίποτα επίσημα, με αποτέλεσμα οι φήμες να οργιάζουν. Μια άλλη θεωρία ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Πάριου στο συγκεκριμένο μαγαζί.

ΦΩΑΤΈΡΙΟ 2014 2015 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Ήρθε, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες, η είδηση που συζητιέται έντονα στα μουσικά πηγαδάκια και στους έχοντες γνώση του μουσικού ρεπορτάζ, ότι τελικά επίκειται συνεργασία Νότη Σφακιανάκη –Πέγκυ Ζήνα για τον χειμώνα 2014-2015 στην γνωστή πίστα του Φωταέριο.

Η είδηση αυτή τείνει να γίνει πιστευτή σε μεγάλο βαθμό, όσο περνάει ο χρόνος και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι συζητήσεις γίνονται και μένει να δούμε, αν η φήμη αυτή για Σφακιανάκη – Ζήνα γίνει πραγματικότητα.

Πάντως, μέχρι στιγμής, η Πέγκυ Ζήνα εμφανίζεται στο Θέα μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, συνεχίζοντας τις πετυχημένες εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Το σχήμα αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες και έπειτα η τραγουδίστρια θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τον χειμώνα. Αντιθέτως, ο Νότης Σφακιανάκης μετά το σύντομο πέρασμα του από το Έναστρον την προηγούμενη χρονιά, συνέχισε από τον Φεβρουάριο του 2014 στην Πύλη Αξιού με τους Goin’Through και πλέον βάζει τα δυνατά του για την φετινή σεζόν.

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ | ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ – ΚΡΑΤΗΣΗ

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα Φωταέριο είναι 211-7707570 (αστική χρέωση)

 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ | ΦΩΤΑΕΡΙΟ  ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Στο σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο η τιμή της φιάλης είναι  αναλυτικα

Παρασκευή Κανονική τιμή φιάλη / φοιτητική τιμή φιάλης

Σάββατο Κανονική τιμή φιάλης / γοιτητική τιμή φιάλης

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ ΕΝΑΡΞΗ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα πιθανόν να κάνει έναρξη 7 ή 14 Νοεμβρίου 2014 .

Διαθέσιμες μέρες – Τιμή Εισόδου στο Σφακιανάκης Ζήνα στο Φωταέριο

Οι Διαθέσιμες μέρες για το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα είναι δυο μιας και το μαγαζί θα είναι ανοιχτό Παρασκευή-Σάββατο. Η είσοδος με ποτό 15 Ευρώ Παρασκευή και Σάββατο.

Τιμή φιάλης στο Σφακιανάκης Ζήνα Φωταέριο

Στο σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα Τιμή στην φιάλη είναι αναλυτικά :

Παρασκευή : Κανονική τιμή φιάλης :-    / Φοιτητική τιμή φιάλης : –

Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης : –   / Φοιτητική τιμή φιάλης : –

Σφακιανάκης Ζήνα Φωταέριο Ώρα προσέλευσης

Στο Σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα η ώρα προσέλευσης είναι 23:00

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΖΗΝΑ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΡΤΗΣ

ZHNA ΦΩΤΑΕΡΙΟ LIVE

http://www.youtube.com/watch?v=k-yJ74JIhV0

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024