211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς: Το σόου στο Έναστρον με τις χορεύτριες που τον συνοδεύουν

μάστορας και ρουβάς στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται και τη φετινή σεζόν σε αγαπημένο κέντρο διασκέδασης της Αθήνας, Έναστρον μαζί με τις Μέλισσες.

Ο τραγουδιστής και ο Χρήστος Μάστορας, δηλαδή ο τραγουδιστής του συγκροτήματος  Μelisses, έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο στις αρχές Νοεμβρίου, και κάνουν εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πλέον το σχήμα μετρά τρεις μήνες ασταμάτητης επιτυχίας και συνεχίζει ακάθεκτο.

Οι δύο τραγουδιστές ανεβάζουν το κέφι στην Αθήνα με το μοναδικό τους πρόγραμμα και αναδεικνύουν και πάλι το νυχτερινό κέντρο σε ένα από τα κορυφαία του χειμώνα 2024.

Εκτός από τα τραγούδια που λέει, ο Σάκης Ρουβάς συμμετέχει και στα χορευτικά σχήματα που διεξάγονται επί σκηνής. Οι χορεύτριες που τον συνοδεύουν, ντυμένες με σέξι στολές, κάνουν το πρόγραμμά τους και σε κάποια στιγμή, πλησιάζουν τον τραγουδιστή, τον περικυκλώνουν και αρχίζουν να χορεύουν μαζί του.

Απόσπασμα από τη συγκεκριμένη στιγμή της βραδιάς, ανέβασε αυτή τη φορά, στο Instagram ο ίδιος ο τραγουδιστής, μέσω story. Είναι μια από τις πολλές φορές που ο ίδιος μοιράζεται στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του. Παράλληλα, στο προφίλ του υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από τις φετινές του εμφανίσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Σάκης Ρουβάς: Το σόου στο Έναστρον με τις χορεύτριες που τον συνοδεύουν

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024