211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Ρουβάς | Με νέα εκπομπή στο κανάλι του στο Youtube!

ο Σάκης Ρουβάς χαμογελαστος σκεφτεται την καινουργια του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες την πρώτη του εκπομπή και τον καλεσμένο – έκπληξη! 

Ο Σάκης Ρουβάς εγκαινιάζει μία νέα ενότητα στο προσωπικό του YouTube Channel με τίτλο «Άντεξες – Web Challenges»! Σε κάθε επεισόδιο της νέας αυτής εκπομπής θα υποδέχεται έναν ξεχωριστό καλεσμένο ξεκινώντας από τον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο, Πάνο Μουζουράκη.

Δες επίσης:Αντώνης Ρέμος | Με τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή!

Σε ένα γήπεδο και με μια ανατρεπτική συνέντευξη, γρήγορων και απρόσμενων ερωτήσεων, αναδεικνύει, μία ιδιαίτερη πλευρά του καλεσμένου του. Ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις του Σάκη Ρουβά με το αποτέλεσμα να είναι άκρως χιουμοριστικό. Η χημεία τους είναι τέλεια και άλλωστε αυτό είχε φανεί και από την περίοδο που συμμετείχαν και οι δύο στο τηλεοπτικό show, The Voice. Δες παρακάτω το βίντεο με αυτό το πρώτο επεισόδιο ενώ αναμένουμε με αγωνία την επόμενη εκπομπή αλλά και τον επόμενο καλεσμένο έκπληξη που θα γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής του βίντεο. Για ακόμα μια φορά, ο σταρ μάς χαρίζει ένα εξαιρετικό και άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα, όπως κάνει πάντα.

Δες επίσης:Ήβη Αδάμου | Επιστρέφει με καινούριο τραγούδι

Τον περασμένο χειμώνα τον καλλιτέχνη είδαμε για ακόμα μια σεζόν στη σκηνή του Estate, ενώ πλέον, αναμένουμε τα επόμενα βήματά του.

Σάκης Ρουβάς | Άνοιξε κανάλι στο Youtube!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024