211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ροκ Μπαλάντα: Αρβανιτάκη και Ζουγανέλη σε μια νέα επανεκτέλεση

Αρβανιτάκη Ζουγανέλη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο ερμηνεύτριες συνεχίζουν τη συνεργασία.

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα μια φορά, αυτή τη φορά όμως, δισκογραφικά. Οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριρερς είχαν συνεργαστεί πέρσι επί σκηνής, ενώ τώρα μας παρουσιάζουν μαζί ένα τραγούδι με τον τίτλο «Ροκ Μπαλάντα».

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάτι νέο, αλλά για το γνωστό τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει ο Αντώνης Βαρδής και η Χαρούλα Αλεξίου, και είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2003.

Τώρα, επανέρχεται από την Minos EMI την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024. 21 χρόνια μετά θα το ακούσουμε και πάλι σε μια μοναδική επανεκτέλεση που ξεχωρίσει και θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Η ανάρτηση της δισκογραφικής: 

«Ροκ Μπαλάντα» ➡️ 17/05
Ήταν η «συνεργασία της χρονιάς» τον περασμένο χειμώνα και οι δυο τους έκαναν μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία το περασμένο καλοκαίρι. Φέτος θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής το καλοκαίρι κι αυτό ήταν η αφορμή για την «Ροκ μπαλάντα».

Η @eleftheriaarvanitaki και η @elzouganeli ενώνουν τις φωνές τους σε μία διασκευή ενός πολύ αγαπημένου τραγουδιού του Αντώνη Βαρδή και του Βασίλη Γιαννόπουλου, την «Ρoκ Μπαλάντα». 🎙️
Κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή ως συμπαραγωγή της Minos EMI, a Universal Music Company και της Panik Records.

Ροκ Μπαλάντα: Αρβανιτάκη και Ζουγανέλη σε μια νέα επανεκτέλεση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024