211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας που δεν πρέπει να χάσεις

Stage Frangeliko εμφανισεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τέσσερα νέα σχήματα έρχονται αυτή την εβδομάδα

Ποιες είναι οι πρεμιέρες της εβδομάδας που θα δούμε και θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, αυτή την εβδομάδα, στην Αθήνα αλλά και θα αναδιαμορφώσουν για τα καλά τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης; Τέσσερα νέα σχήματα έρχονται δυναμικά για να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη διασκέδαση και να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πόλη της Αθήνας.  Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα σχήματα που θα δούμε και θα μας ενθουσιάσουν!

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: 

1.Frangelico: Χρήστος Μενιδιάτης και Νίκος Μακρόπουλος – Πρεμιέρα, 2 Νοεμβρίου 

Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού με το κοινό τους το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου. Θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μαζί τους δύο τραγουδιστές σε σειρά εμφανίσεων και το μόνο βέβαιο είναι πως πρόκειται για μια συνεργασία που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

2.Γιώργος Τσαλίκης με τον Γιώργο Λεμπέση στο 4711 – Πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου 

πρεμιέρες της εβδομάδας: 

Το σχήμα έρχεται σύντομα στο αγαπημένο στέκι της Αθήνας για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές κεφιού τον χειμώνα 2019. Ύστερα από την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου, ο Γιώργος Λεμπέσης έρχεται στο πλευρό του αγαπημένου Τσαλίκη και ετοιμάζονται να αποτελέσουν ένα από τα πιο hot δίδυμα της σεζόν.

3.Ο Ορφέας Περίδης στον Σταυρό του Νότου – Πρεμιέρα στη 1 Νοεμβρίου

Τα τριάντα χρόνια του στη δισκογραφία θα γιορτάσει ο Ορφέας Περίδης με λίγες ξεχωριστές εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου κάθε Παρασκευή. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή αυτή ενώ τρία ακόμα live θα ακολουθήσουν.

4.Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη στη Σφίγγα – Πρεμιέρα 1 Νοεμβρίου 

Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη

Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν την πρεμιέρα τους την παρασκευή, 1 Νοεμβρίου, και για τις επόμενες Παρασκευές θα βρίσκονται στο αγαπημένο stage και θα μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024