211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio: Ποιοι τραγουδιστές διασκέδασαν με Θοδωρή Φέρρη;

Θοδωρής Φέρρης panik συνεργασία
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πρόσφατα δύο αγαπημένοι τραγουδιστές παρακολούθησαν το πρόγραμμα.

Το Posidonio, μια από τις πιο αγαπημένες πίστες της παραλιακής, φιλοξένησε για πρώτη φορά τον Θοδωρή Φέρρη ως οικοδεσπότη της. Η πρεμιέρα αυτή ήταν αναμφίβολα επιτυχημένη, ξεσηκώνοντας το κοινό με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα σε συνεργασία με την εκρηκτική Josephine.

Ωστόσο, παρά την επιτυχία τους, η σειρά εμφανίσεων τους φτάνει στο τέλος της. Η τελευταία εβδομάδα τους έχει ήδη ανακοινωθεί, με το φινάλε να έχει οριστεί για το Σάββατο, 29 Ιουνίου.

Παρ’ όλα αυτά, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής βρέθηκαν στο Ποσειδώνιο για να απολαύσουν το πρόγραμμα. Ο Γιώργος Κακοσαίος και ο Δήμος Αναστασιάδης έδωσαν το παρών, ανεβαίνοντας και εκείνοι στην πίστα με τον νέο οικοδεσπότη.

Η παρουσία τους δείχνει τον σεβασμό του καλλιτεχνικού κόσμου προς τον Φέρρη και την Josephine, ενισχύοντας την αίσθηση οικογένειας που δημιουργείται στον χώρο της μουσικής και τον καλλιτεχνικό κόσμο γενικότερα.

Με λίγες μέρες ακόμα μέχρι το φινάλε, οι φίλοι και θαυμαστές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ακόμα φορά το εκρηκτικό συνδυασμό του Φέρρη με την Josephine, πριν αποχωρήσουν από τη σκηνή του Ποσειδωνίου με υπέροχες μουσικές αναμνήσεις. Αν δεν έχεις δει ακόμα αυτό το μοναδικό σχήμα, σίγουρα θα πρέπει να βιαστείς!

Posidonio: Ποιοι τραγουδιστές διασκέδασαν με Θοδωρή Φέρρη;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024