211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα | Προβολές – ρεκόρ στο Youtube!

ο Κωνσταντίνος Κουφός χαμογελαστος σκεφτεται την νεα του επιτυχια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες πόσα views έχει κάνει η μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Κουφού! 

Ο Κωνσταντίνος Κουφός μπορεί να μην έχει διαγράψει ακόμα μακρά πορεία στο χώρο της μουσικής, όμως, παρά τα λίγα χρόνια που τον ξέρουμε έχει καταφέρει να αφήσει δυναμικά το στίγμα του, ειδικότερα με την επιτυχία του «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα», που αποτελεί και ίσως την πιο χαρακτηριστική του.

Αυτό δεν φάνηκε μόνο από την θερμή αγάπη του κοινού προς τη δημιουργία αυτή, αλλά και από τα… 50.000.000 προβολές που έχει κάνει στο Υoutube. Πλέον το τραγούδι φιγουράρει ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά τραγούδια του YouTube καθώς μετά από 2 μισή χρόνια κυκλοφορίας έχει συγκεντρώσει αριθμό ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις στο Fantasia Live, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ την πρώτη μέρα του νέου έτους, ανακοίνωσε στους θαμώνες τον αριθμό των 50 εκατομμυρίων προβολών που έχει φτάσει μέχρι στιγμής «Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα» και έλαβε το μεγάλο χειροκρότημα.

Τεράστια επιτυχία έχουν κάνει και τα επόμενα singles του καθώς το «Μετρώ Αντίστροφα» έφτασε τις 28.000.000 προβολές όπως επίσης και «Τα Ποτήρια Μας Ψηλά» ακολουθεί με 26.000.000 προβολές. Το πιο πρόσφατο του τραγούδι «Κέντρο Διερχομένων» έχει ήδη αγγίξει τα 9.000.000 προβολές.

Η Πιο Ωραία Στην Ελλάδα | Προβολές – ρεκόρ στο Youtube!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024